Skip to content

Maatwerk website design

Digitale ervaring voor jouw visie

Je website is het hart van je online activiteiten.

Het is dé centrale plek waar bezoekers leads worden en klanten terugkomen voor meer. Een website is al lang geen online visitekaartje meer, het is dé hotspot om klanten te werven.

Crm Marketing Automation

Een goede website

Geïnteresseerden zoeken op je website naar concrete antwoorden op hun vragen, zonder afleiding. Je site moet oplossingen bieden voor hun uitdagingen en vertrouwen wekken, waardoor bezoekers zonder aarzeling actie ondernemen.

Een geautomatiseerde salestijger wordt je website niet zomaar. Klanten en prospects komen niet automatisch in rijen voor je digitale deur te wachten. Gezien de felle concurrentie, vereist boven het maaiveld uitsteken een strategische aanpak, een aantrekkelijke boodschap, effectieve call to actions en een vleugje magie.

Mix van creativiteit, marketing en techniek

Het team van Webwonders in Eindhoven is hierop ingericht. Ontwikkelaars, marketeers, designers en strategen werken continu samen. Het resultaat is een design dat aanspreekt, teksten die uitnodigen tot doorlezen en een opmaak die aanzet tot actie. En dat allemaal met een optimaal gebruikersgemak. Als dat je klanten én Google niet blij maakt…

Hoger scoren in Google

Wil je hoog scoren in de Google zoekresultaten, dan dient je website niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van je doelgroep, maar ook aan de spelregels van Google.

Denk aan de mobiele vriendelijkheid van je site, up-to-date beveiligingscertificaten, content die je hierop publiceert en het belang van het werken met een goed ingericht en beveiligd content management systeem (CMS). Met een dergelijk systeem voldoe je sneller aan de regels voor organische vindbaarheid en is je site technisch goed opgebouwd.

Online marketing

Met het technisch bouwen en klantgericht ontwerpen van je website is een belangrijke stap gezet. Je bent in de basis klaar voor het online speelveld. Om van internet echt jouw thuishonk te maken - met een fanbase waar je Ú tegen zegt - dan is een goed doordachte online marketingstrategie de volgende stap.

Umbraco websites

Al onze websites worden gebouwd in Umbraco, een internationaal erkend op Microsoft .NET gebaseerd open source content managementsysteem dat jou in staat stelt zelf aanpassingen te doen en je complete website te beheren. Dit zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Na een korte uitleg zijn jij en je collega’s in staat vliegensvlug content te plaatsen en te delen.

Webwonders Umbraco MVP
WW Cmshub (2)

HubSpot CMS

Met HubSpot CMS maken we custom websites die makkelijk te onderhouden zijn door de marketeers, zonder code. Zonder moeite maak je blogs, landingspagina's en websitepagina's. Enkele voordelen van HubSpot CMS:
  • Volledig online te beheren (Saas)
  • Super veilig, uptime van 99.99%
  • Nooit meer zorgen over hosting of updates (alles inclusief)
  • Handige drag & drop modules, nooit meer coderen
  • Multi-language
  • Volledig custom design mogelijk afgestemd op jouw klanten
  • Templates custom gemaakt door Webwonders
  • Integratie met Marketing-, Sales- en serviceHUB
  • Gratis CRM
Webwonders werkt met volledig gecertificeerde HubSpot ontwikkelaars om website te maken. Wij migreren jouw website binnen een week naar HubSpot CMS.

Worden wij jouw nieuwe marketing collega?

Ja doen we!
0016 Whiteboard 7