Maatwerk website design

Maatwerk Webdesign

Je website is het hart van je online activiteiten. Het is dé centrale plek waar bezoekers leads worden en klanten terugkomen voor meer. Een website is al lang geen online visitekaartje meer, het is dé hotspot om klanten te werven.

Wat is een goede website?

Een website dient bezoekers te informeren om te converteren. Geïnteresseerden willen op je site concrete antwoorden vinden op hun vragen, zonder toeters en bellen. Je website dient hen te informeren over oplossingen voor hun problemen. Met je website dien je vertrouwen te wekken en te prikkelen, zodat bezoekers zonder twijfel tot actie overgaan.

Je website wordt niet zomaar een geautomatiseerde salestijger. Klanten en prospects staan niet klakkeloos in rijen aan je online deur te bonken voor een aankoop. De concurrentie is moordend dus wil je in het online maaiveld boven de rest uitsteken dan is meer nodig: een doordachte strategie, een prikkelende boodschap, krachtige call to actions en… een beetje magie.

Leadgeneratie Website

Mix van creativiteit, marketing en techniek

De afgelopen jaren is er veel veranderd. Creativiteit, marketing en techniek komen online steeds meer samen. Het team van Webwonders in Eindhoven is hierop ingericht. Ontwikkelaars, marketeers, designers en strategen werken continu samen. Het resultaat is een design dat aanspreekt, teksten die uitnodigen tot doorlezen en een opmaak die aanzet tot actie. En dat allemaal met een optimaal gebruikersgemak. Als dat je klanten én Google niet blij maakt…

Hoger scoren in Google

Je website is de uitgesproken plek om nieuwe relaties aan te gaan en uit te diepen, mits je site technisch op orde is. Wil je hoog scoren in de Google zoekresultaten, dan dient je website niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van je doelgroep, maar ook aan de spelregels van Google.

Denk aan de mobiele vriendelijkheid van je site, up-to-date beveiligingscertificaten, content die je hierop publiceert en het belang van het werken met een goed ingericht en beveiligd content management systeem (CMS). Met een dergelijk systeem voldoe je sneller aan de regels voor organische vindbaarheid en is je site technisch goed opgebouwd.

Online Marketing
Gold Partner Cloud Powerhouse Logo Rgb
WW Cmshub (2)

Worden wij jouw nieuwe marketing collega?

Hebben we je nu nóg niet overtuigd, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Wij komen als nieuwe collega graag even "solliciteren" en kennismaken. We zijn namelijk reuze benieuwd naar jouw doelstellingen en vertellen graag meer over hoe werken en vooral wat we op gaan leveren.  

Als je het heel netjes vraagt regelen we misschien wel worstenbroodjes. 

Ja doen we!