HubSpot CMS

Team

Jouw website moet er uiteraard verdraaid mooi uitzien. Tekst en beeld moeten smoothly samenkomen en de boodschap moet hout snijden. Maar vooral moet je website helpen om je marketingdoelstellingen te realiseren. Met HubSpot CMS ontwikkelen wij veilige en vriendelijke websites die jouw ambities kracht bijzetten.

Integratie HubSpot tools

HubSpot CMS is het eigen CMS van HubSpot en zorgt voor een  naadloze integratie met het CRM en de marketing-, sales- en  servicehub van HubSpot. Zelf je pagina's aanpassen doe je in een  handomdraai. Webwonders ontwerpt en ontwikkelt websites in HubSpot CMS geheel op maat en in lijn met je huisstijl.

Hubspot Marketing Dashboard

Vijf écht goede redenen om je website in
HubSpot CMS te bouwen

Met HubSpot CMS bundel je de kracht van een contentdriven website met CRM en marketing automation. Je kunt ervoor kiezen om alleen je website in HubSpot CMS te laten bouwen en je marketingactiviteiten via andere tooling te organiseren. Door de HubSpot-API is het mogelijk data uit te wisselen met veel externe tools zoals Mailchimp, Facebook en SurveyMonkey.

Daarnaast biedt HubSpot ook haar eigen razend populaire CRM en sales- en marketingmodules aan. Door geïntegreerd te werken zie je waar nieuwe leads vandaan komen en kun je deze contacten verder bewerken en opvolgen. Je kunt via een platform onder andere funnels inrichten en je activiteiten koppelen met social media. Ook leg je eenvoudig een klantendatabase aan en draai je diepgravende managementrapportages.

HubSpot CMS is een erg gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Zelfs zonder technische kennis kun je inhoudelijk werk aan je website verrichten, zoals het aanpassen en aanmaken van pagina’s of blogs. Daarnaast zorgen de datatabellen ervoor dat je snel een update op je hele website doorvoert, zoals op de overzichtspagina van je medewerkers.

Het is eenvoudig om anderen, zoals een vertaalbureau, toegang te geven tot het HubSpot CMS. Heb je bijvoorbeeld een extra taalversie van je site nodig? Dan kan het vertaalbureau hier uitstekend in werken. Wil jij zelf je content op landniveau aanpassen, dan is ook dat prima zelf uit te voeren. Of je laat het ons gewoon doen hé, net zo makkelijk. Wij zijn niet voor niets die gewilde marketingcollega van veel MKB-ondernemingen. 

HubSpot’s marketing software biedt alle features voor een goedlopende inbound marketing strategie. Je beheert je email marketing, social media kanalen, landingpages, blogposts, ads, campagnes, workflows, formulieren, call to actions, Search Engine Optimization (SEO) planner en reporting dashboards samen met je website overzichtelijk bij elkaar op één platform.

Bij HubSpot CMS kun je, net als bijvoorbeeld bij Wordpress, kiezen voor bestaande thema’s c.q. templates. Wil je toch dat ieder detail is toegespitst op jouw merk en marktbenadering, dan kan een gespecialiseerde HubSpot webbouwer (wij, wij, wij!) een custom made template voor je ontwerpen. Zo doe je totaal geen concessies over je merk en doelstellingen. 

HubSpot is een Software as a Service (SaaS) oplossing. SaaS is een applicatie die gebruikers toegang geeft op het internet. Je hebt nooit meer gezeur met updates, hosting of wat dan ook omdat alles meteen achter de schermen onderhouden wordt door HubSpot zelf. Geen installaties of moeilijke updates, maar gewoon alles wat je wil onder handbereik in je browser.

 

Daar stopt het niet

Wat dacht je van smart content waarmee je bepaalde modules en blokken op je website personaliseert op basis van zogenaamde viewer criteria? Daarnaast krijg je in HubSpot CMS automatisch aanbevelingen over verbeterpunten op het gebied van SEO. Je kunt snel A/B testen uitvoeren op je webpagina’s en de content op je pagina's personaliseren per bezoeker. O en hadden we al gezegd dat de HubSpot CMS basismodule zeer scherp geprijsd is?

Klokgebouw

Voordelen HubSpot CMS in een notendop:

 

 • Eenvoudig aan te passen website templates.
 • Gebruikersvriendelijk CMS.
 • Snel rapportages draaien en A/B testen uitvoeren.
 • Pagina’s optimaliseren voor SEO.
 • De kracht van gecombineerde lead generatieplatform, CRM en website CMS.
 • Dynamische content laden.
 • Marketing automation voor e-mail marketing en meer. 
 • HubSpot-API voor een koppeling met honderden tools.
 • SaaS oplossing: altijd de laatste versies en geen gezeur meer over hosting.

 

Neem contact op voor een HubSpot CMS demo 

Hubspot Partner

Ik wil aan de slag en nu?

We begrijpen dat je staat te popelen om je website in HubSpot te laten bouwen. En logisch dat je voorkeur daarbij uitgaat naar ons. Wij hebben dan ook eigen designers, developers en marketeers die van jouw site een leadgenerator van wereldformaat maken. Wil je aan de slag, dan ziet een traject er als volgt uit:

 1. Je neemt contact op.
 2. We organiseren een strategische sessie.
 3. We bepalen wie je klanten zijn en wat het doel van een websitebezoek is.
 4. Samen tekenen we de website structuur uit.
 5. Je ontvangt de design voorstellen.
 6. Het voorstel naar keuze wordt uitgewerkt.
 7. Vervolgens wordt de site gebouwd en gevuld, waarbij wij ook tekst en beeld kunnen verzorgen.
 8. Na het testen lanceren we deze (met veel of met weinig tam tam, zoals jij het wilt).
 9. Optioneel creëren wij vervolgens met jou content voor leads en het optimaliseren van de vindbaarheid.

Neem jij de eerste stap? Dan loodsen wij je door de rest.