Skip to content

Klantinzicht

Weten wat jouw
klant écht wil

Meer leads en uiteindelijk sales, een beter converterende website of een goed verkopend ecommerce platform. Dat wil iedereen, toch? Wij zijn hier om je te vertellen dat je geen resultaten boekt als je je klant niet echt kent.
Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat je echt succesvol gaat zijn.  Geen aannames van het marketingteam, maar inzicht in jouw klant. Op basis van (online) data en kennis van jouw team; kwalitatief gevalideerd en geverifieerd met echte mensen, échte klanten.
Geef me klantinzicht!

Wie is jouw ideale klant?

Lastig hoor... niet precies weten wie je klant is, wat deze nodig heeft of hoe je deze bereikt. Je probeert van alles, maar je stoeit met een klantervaring die op losse schroeven staat. Je weet niet waar je klanten op klikken voor ze je website komen. Welk doel hebben zij eigenlijk? En kun jij daar wel iets in betekenen?
Je geeft een bak met geld uit aan een website, waar je klant vervolgens niks mee kan of onduidelijk vindt. Of je start een marketingcampagne, schiet met hagel en komt erachter dat je je ideale klant helemaal niet bereikt. Weg budget…

Datagedreven inzicht in jouw klant

Meten is weten. Wij zorgen dat alles technisch meetbaar is en voeren kwalitatief en kwantitatief klantonderzoek uit. Echte interviews met echte (potentiële) klanten. Verifiëren en valideren, zonder aannames. Met deze data stellen we buyer persona’s op en gebruiken deze voor alles wat we doen zoals:
  • Klantreis in kaart brengen
  • Zorgen voor een consistente klantervaring over verschillende klantkanalen
  • Content ontwikkelen waar je klant echt op zit te wachten
  • UX designs ontwerpen waar je klanten aan overhoudt
  • Ontwikkelen van gefocuste klantgerichte campagnes die werken
  • Ecommerce platforms maken die daadwerkelijk converteren
Klantinzicht - sprintvragen

Weten wie jouw klant is?

Kies voor inzicht met échte klantdata

Contact
Fiets