Skip to content

Wij zijn Webwonders

Wij zijn een
digital agency

Say what?

Wij zijn Webwonders, jouw marketingbureau in Eindhoven. Als een full-service digital agency leveren wij alle digitale diensten en producten op het gebied van design, strategie, techniek en marketing.

Ons team bestaat uit gepassioneerde strategen, marketeers, techneuten en contentmakers. Nuchtere Brabanders, gepokt en gemazeld met een achterlijke drive om problemen op te lossen. Wij gaan uit van pragmatische, snelle oplossingen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Wij doen niet aan bullsh*t, zijn wars van templatehazen, cowboys en luchtkastelen. Wij geloven in resultaat, niet in spatjes of loze beloften. Als je geluk hebt nemen we ook nog worstenbroodjes óf, op de vrijdagmiddag, bier mee!

Vergaderkamer
Meeting 5
Fiets
Blue Steel (1)
Klokgebouw 1200

Waar wij voor staan

Bij Webwonders hebben we een credo: Always be curious. Empower others. Wij willen elke dag bijleren en anderen (lees: onze klanten) in hun kracht zetten. We hebben de waarheid niet in pacht, maar wel altijd een oplossing. Wij zien door alle marketinghypes en slangenvangers het grote plaatje en maken moeilijke dingen begrijpelijk. Hierdoor kun jij makkelijker keuzes maken. In the end? Kan jouw organisatie zich beter focussen op de core business en het resultaat.

Wij Zijn Webwonders (1)

Locatie

Je vindt ons kantoor in het creatieve hart van brainport: Strijp-S. Dit voormalige Philips-terrein is getransformeerd tot een industriële hotspot. Het is de thuisbasis van de creatieve kant van Brainport, de slimste regio ter wereld. Wij zijn er trots op om het fameuze klokgebouw ons thuis te kunnen noemen. Wij zijn hier als een vis in het water, want slim en creatief, dát zijn wij. Tikkeltje jaloers? No worries, wij hebben altijd een flexplek voor je vrij. 

010 Strijps

Gecertificeerd team

Wij vinden kennis belangrijk. Evenals het actueel houden en aantonen daarvan.

Afhankelijk van hun specialisatie, is ieder lid van ons team gecertificeerd in specifieke vakgebieden: Umbraco Master, HubSpot certified in marketing & sales of development, en Google Ads-search certified.

Webwonders Umbraco MVP
Platinum Horizontal Partner Badge Padding 01 (1) Hubspot Partner Google Partner Leadinfo Partner

Inderdaad...

Wat een leuk team, die wil ik ontmoeten!

Dat kan hoor!
Still WW Moviemed