Skip to content

Valx

Innovatieve digitale aanpak voor meertalig publiek

Axle Header

Met een verouderde website die niet voldeed aan de behoeften van een modern, internationaal publiek, koos Valx, een fabrikant van assen voor de transportsector, ervoor om hun online aanwezigheid grondig te vernieuwen. Het was essentieel dat hun digitale platform de levendigheid van hun wereldwijde activiteiten kon weerspiegelen.

Valx stond voor uitdagingen op hun vorige website: beperkingen in contentbeheer en gebrek aan meertalige ondersteuning maakten het moeilijk om op een effectieve manier te communiceren met klanten wereldwijd.

  • Nieuwe meertalige Umbraco-implementatie voorzien van krachtige content management tools
  • Aangepaste table editor om het beheer van complexe productinformatie op de website te vereenvoudigen
  • Interactieve dealer locator biedt een dynamische interface voor het vinden van dealers
  • Met de uitgebreide zoekfunctie kunnen gebruikers gemakkelijk en snel specifieke onderdelen vinden
  • Stabiele hosting op Umbraco Cloud zorgt voor stabiele en optimale werking van de website
Valx Screens

Resultaten

  • Flexibele website structuur: De nieuwe opzet biedt Valx de mogelijkheid hun website eenvoudig te beheren en te updaten
  • Custom webdesign: Een op maat gemaakt ontwerp dat specifiek is afgestemd op de behoeften en de branding van Valx
  • Snelle en efficiënte zoekfunctionaliteit: Voor zowel dealers als productonderdelen
  • Gebruiksvriendelijke dealer import: Dealers kunnen moeiteloos via Excel worden geïmporteerd
  • Nauwkeurige meertalige content: Zorgt voor consistente communicatie over verschillende taalgebieden heen
De nieuwe Umbraco-implementatie en geavanceerde zoekfuncties hebben Valx getransformeerd, waardoor we internationale klanten beter bedienen
4P Self Steering Axle1

Valx's online aanwezigheid in lijn gebracht met hun reputatie in de markt

Valx, een toonaangevende producent van trailer assen, realiseerde zich het belang van een sterke online aanwezigheid voor succes en besefte dat het dringend tijd was om hun verouderde website te vernieuwen. De oude website voldeed niet aan moderne normen en belemmerde effectieve communicatie met het wereldwijde klantenbestand door een gebrek aan flexibiliteit en meertalige ondersteuning.

De technische infrastructuur van Valx's oude website was star en bood beperkte mogelijkheden voor aanpassingen en updates, wat essentieel is voor een bedrijf dat snel reageert op marktveranderingen. Bovendien was de website niet in staat om effectieve meertalige ondersteuning te bieden, wat cruciaal is voor Valx gezien hun uitgebreide internationale activiteiten. Dit resulteerde in communicatiebarrières die het moeilijk maakten om een coherente merkervaring over verschillende markten heen te bieden.

Webwonders implementeerde een nieuwe meertalige Umbraco-site met geavanceerde contentbeheertools en meertalig beheer. Dit omvatte een Table Editor voor productinformatie en een interactief dealeroverzicht, samen met een uitgebreide zoekfunctie voor snelle toegang tot informatie, gehost op Umbraco Cloud voor stabiliteit en betrouwbaarheid. Belangrijke nieuwe toevoegingen waren een custom webdesign en een mobile-first benadering om de toegankelijkheid en gebruikerservaring op mobiele apparaten te optimaliseren.

De vernieuwde website van Valx heeft hun digitale aanwezigheid aanzienlijk verbeterd, met een flexibele modulaire opbouw en snelle zoekfuncties. Dit heeft de operationele efficiëntie verhoogd en zorgt voor consistente communicatie met klanten wereldwijd, waardoor Valx zijn positie als marktleider in de transportindustrie versterkt. De samenwerking met Webwonders heeft Valx niet alleen voorbereid op toekomstige groei en uitbreiding, maar ook hun vermogen om te voldoen aan de eisen van een steeds mobieler en digitaler klantenbestand versterkt.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7