Skip to content

MAXE mondzorg

Creëren van digitale ervaring voor revolutionaire zorg

Header Photo 1

MAXE zag de toekomst van kindertandheelkunde in een nieuwe, innovatieve licht. Ze waren op zoek naar een partner die niet alleen hun unieke propositie in de zorg kon vertalen naar de digitale wereld, maar deze ook kon verwezenlijken. Webwonders werd ingeschakeld om deze visie te realiseren door het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website, die de unieke aanpak en de kindvriendelijke sfeer van MAXE weerspiegelt.

 • Communicatiestrategie: doelgericht en effectief
 • Merkidentiteit en huisstijl: innovatief en kindvriendelijk
 • Maatwerk website: gebruiksvriendelijk in HubSpot CMS
 • CRM-integratie: naadloze doorverwijzer ervaring
 • Brandbook: consistente merkrichtlijnen
Maxe Screens

Resultaten

 • Ontwikkeling van een unieke huisstijl die de innovatieve aanpak van MAXE in de kindertandheelkunde weerspiegelt.
 • Creëren en implementeren van een omvattende communicatiestrategie en productie van doelgroepgerichte teksten.
 • Realisatie van een gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte website in HubSpot CMS, geoptimaliseerd voor een optimale gebruikerservaring.
 • Integratie van een CRM-systeem specifiek afgestemd op doorverwijzers om de samenwerking en communicatie te stroomlijnen.
 • Ontwikkeling van een brandbook dat als leidraad dient voor alle toekomstige communicatie- en marketinginspanningen.
 • Bieden van doorlopende ondersteuning en advisering op het gebied van communicatie en marketing om de merkconsistentie te waarborgen.

Webwonders heeft met vakmanschap en inzicht een digitale ervaring gecreëerd die MAXE's visie tot leven brengt

Brandbook Maxe 1

Volledige (online) merkbeleving

MAXE, een pionier in de kindertandheelkunde, staat aan de vooravond van het introduceren van een revolutionaire aanpak in de tandheelkundige zorg voor kinderen. Met een toegewijd en ervaren team van tandarts-pedodontologen en kinder-anesthesiologen legt MAXE de focus op het verminderen van angst bij kinderen. Het doel is om binnen een week effectieve en angstvrije behandelingen te bieden.

Wat MAXE onderscheidt, is de integratie van evidence-based design in hun praktijkruimtes, verrijkt met geavanceerde verlichtingstechnologieën, om een rustgevende en comfortabele omgeving voor de jonge patiënten te waarborgen.

Om deze unieke visie te realiseren en een professionele uitstraling te waarborgen, is WebWonders benaderd om een holistische merkidentiteit en digitale aanwezigheid op te zetten.

Dit omvat het ontwikkelen van een huisstijl en brandbook, het uitrollen van een communicatiestrategie met bijbehorende tekstproductie, het ontwerpen en implementeren van een op maat gemaakte website binnen het HubSpot CMS, en het integreren van een CRM-systeem voor doorverwijzers. Samen met MAXE werken we aan een merkbeleving die niet alleen hun innovatieve aanpak weerspiegelt, maar ook vertrouwen wekt bij zowel kinderen als hun ouders.

Benieuwd hoe we
de visie van jouw bedrijf
tot leven kunnen brengen?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7