Skip to content

More Optimal

Website en CRM integratie in HubSpot

More Optimal Header

More optimal, een toonaangevend SaaS-platform in supply chain planning en optimalisatie, benaderde Webwonders voor de ontwikkeling van een professionele, leadconverterende website. Ze hadden een oplossing nodig die hun wereldwijde klantbereik zou vergroten, met een focus op slimme optimalisatie door wiskundige modellen, gecombineerd met hun diepe kennis van supply chain en software.

  • Een maatwerk website in HubSpot CMS, gericht op het versterken van hun online aanwezigheid
  • Een CRM-systeem ingericht voor effectieve inbound marketing, ondersteund door strategische sessies met de klant
  • Ontwikkeling van buyer persona's via klant- en partnerinterviews, gevolgd door gerichte marketing-communicatieondersteuning
  • Uitvoeren van leadgeneratie trajecten, inclusief LinkedIn campagnes en account-based marketing, met doorlopende ondersteuning en advies voor marketing in verschillende landen
  • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO) en zoekmachineadvertenties (SEA) in diverse landen
More Optimal Screens

Resultaten

  • Verhoogde klantinteractie en leadgeneratie: De nieuwe website werd het centrale punt voor nieuwe cliënten met duidelijke herpositionering van consultancy naar software leverancier.
  • Flexibele en schaalbare weboplossing: Het modulaire ontwerp van de website bood flexibiliteit en schaalbaarheid, aangepast aan de groeiende zakelijke behoeften van More optimal.
  • Verbeterde klantinzichten: gebruik van HubSpot zorgde voor diepgaande inzichten in klantgedrag en advertentieprestaties.
  • Continu beschikbare ondersteuning: Webwonders fungeerde als een vraagbaak voor technische uitdagingen, waarbij continue innovatie en ondersteuning werden geboden.
Platform Features

Transformeren van klant- en partnerervaringen

More Optimal werkte samen met Webwonders om hun digitale aanwezigheid te verbeteren en uit te breiden, gericht op het beter bedienen van wereldwijde klanten en partners binnen hun supply chain planning en optimalisatie SaaS-platform. De creatie van een strategisch ontworpen website, die ook dienst doet als informatiepunt voor partners, verhoogde zichtbaarheid en toegankelijkheid, wat leidde tot verhoogde klantinteracties en partnerbetrokkenheid.

Een sleutelelement was de ontwikkeling van een CRM-systeem op maat van More Optimal’s behoeften voor effectieve inbound marketing en partnermanagement, geïntegreerd met hun website om relaties met klanten en partners te versterken. De integratie van marketingtools en gepersonaliseerde Google en LinkedIn advertentiecampagnes bood waardevolle inzichten, waardoor More Optimal hun marketingstrategieën kon verfijnen.

Webwonders zorgde ook voor doorlopende marketingondersteuning, waarbij continue optimalisatie van de marketingstrategieën en campagnes verzekerd werd. Deze ondersteuning omvatte regelmatige analyse van marketingdata, aanpassing van campagnes aan veranderende markttrends en het proactief identificeren van nieuwe kansen voor klant- en partnerbetrokkenheid.

De uitgebreide digitale vernieuwing door Webwonders resulteerde niet alleen in een verbeterde online aanwezigheid en interacties, maar ook in een sterker, strategisch partnermanagement en een dynamische, aanpasbare marketingaanpak. Deze vernieuwing versterkte More Optimal's marktpositie en maakte hun digitale infrastructuur toekomstbestendig, met de toegevoegde waarde van doorlopende marketingondersteuning om hun groei en aanpassingsvermogen te garanderen.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7