Skip to content

Umbraco CMS

Als je serieus bent over je digitale aanwezigheid, dan is Umbraco echt iets voor jou. Het is een platform dat gebruiksvriendelijk beheer combineert met top-notch veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Wij vertellen je als platinum Umbraco partner graag meer

Een stevige basis voor je digitale strategie

Met Umbraco leg je een stevige basis voor je digitale strategie. Het CMS is ontworpen om mee te groeien met je bedrijf, zowel qua functies als hosting. Dit is geen star systeem waar je je aan moet aanpassen; het past zich juist aan jou aan. Dankzij de kracht van Microsoft .Net-technologie is Umbraco een topkeuze voor zowel MKB'ers als grotere bedrijven.

Umbraco biedt je naadloze integraties en gepersonaliseerde digitale ervaringen. Zo heb je alle vrijheid en flexibiliteit om te innoveren, met de zekerheid dat je platform betrouwbaar en toekomstbestendig is. Bij Webwonders hebben we de know-how om je website op maat te maken, over te nemen, te migreren en future-proof te maken. Wij zijn de partner die jouw digitale visie tot leven brengt.

Platinum Horizontal Partner Badge Padding 01 (1)

Umbraco demo aanvragen

Ben je benieuwd hoe Umbraco in de praktijk werkt? Wij laten het je graag zien in een online demo.

Umbraco demo aanvragen
Team Laptop

Waarvoor wordt Umbraco het meest ingezet?

Heb je al een website en wil je deze overzetten naar Umbraco? Dat is een slimme zet! We kunnen je huidige site migreren terwijl de voorkant behouden blijft. En als we dan toch bezig zijn, kunnen we gelijk wat verbeteringen doorvoeren. Je nieuwe site wordt niet alleen future-proof maar ook makkelijk in beheer en superveilig. Vraag een gratis Umbraco scan aan en onze Umbraco specialisten kijken vrijblijvend mee naar wat er allemaal mogelijk is.

Zit je nog op een oudere versie van Umbraco? Geen stress. Of je nu op versie 7, 8, 9 of 10 zit, upgraden of migreren kan altijd. We maken een upgradeplan op maat, zodat je weer helemaal bij bent. Vraag hier je Umbraco upgradeplan aan en til je online business naar een hoger niveau.

Ben je tevreden met je Umbraco site maar wil je een betere hostingoplossing? Dan is de cloud echt iets voor jou. We bieden krachtige en veilige hosting op basis van Microsoft Azure, inclusief 24/7 monitoring en schaalbaarheid. Dien hier je aanvraag in voor een Umbraco cloud migratie.

En voor wie is Umbraco nou eigenlijk bedoeld? Nou, voor organisaties die hun digital business serieus nemen. Of je nu een MKB'er bent of een grote onderneming, Umbraco is flexibel genoeg om aan al je wensen te voldoen. Ontdek hier meer over de mogelijkheden.

Webwonders, dé Umbraco Platinum Partner in de Brainport regio

Zoek niet verder als je op zoek bent naar de crème de la crème in de wereld van Umbraco. Bij Webwonders zijn we meer dan klaar om aan jouw zijde te staan.

  • Platinum partner: Als Platinum partner van Umbraco zetten we de standaard voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn de schakel die je nodig hebt om je digitale visie te realiseren.
  • Een decennium aan ervaring: In de afgelopen tien jaar hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. We snappen Umbraco beter dan onze eigen broekzak.
  • Beheer van diverse installaties: Van kleine start-ups tot grote ondernemingen, we houden met liefde en zorg een breed scala aan Umbraco websites en projecten draaiende.
  • Drievoudig Umbraco MVP: Onze technische leiding heeft niet één, maar drie Umbraco MVP-titels op zijn naam staan. Dat is de expertise waar je op kunt bouwen.
  • Certificering: Onze developers zijn niet alleen gecertificeerd, ze zijn echte Umbraco Masters. Ze gaan altijd met de nieuwste trends mee en zorgen dat je website of project state-of-the-art is.
  • Kampioen in Umbraco Commerce: Webshops zijn voor ons geen kinderspel, maar serieuze business. We hebben de ervaring en de skills om complexe Umbraco Commerce-projecten aan te gaan.
  • Backend en meer: Onze expertise reikt verder dan de front-end. Met onze diepgaande backend kennis lossen we de meest complexe vraagstukken op.
  • UX/UI onder één dak: Naast technische knowhow brengen we ook uitgebreide ervaring in UX en UI design. Zo zorgen we dat de gebruikerservaring net zo sterk is als de techniek erachter.
  • Actieve rol in de community: We dragen niet alleen bij aan de Umbraco community; we helpen het vormgeven. Onze rol in verschillende advisory boards getuigt van onze toewijding aan continue verbetering.

Kortom, Webwonders is jouw one-stop-shop voor alles wat met Umbraco te maken heeft, van strak design tot robuuste backendsystemen.

Umbraco Cloud

Umbraco Cloud

Umbraco Cloud is de beste oplossing op het gebied van hosting, veiligheid en beheer die het web te bieden heeft. Dankzij deze oplossing is jouw Umbraco altijd up-to-date, veilig en razendsnel. Deze manier van hosting optimaliseert de efficiëntie en geeft je meer ruimte voor verdere ontwikkeling en contentcreatie. Gebouwd in samenwerking met Microsoft en draaiend op Azure, is Umbraco Cloud perfect afgestemd op het Umbraco CMS. Als official Umbraco Powerhouse beheren wij jouw website op technisch vlak en onderhouden we direct contact met het Umbraco team in Denemarken. In onze beheersomgeving hebben wij een duidelijk overzicht en kunnen we eenvoudig diverse acties ondernemen, zoals het opzetten van nieuwe omgevingen of het dupliceren van jouw website.

Umbraco Commerce

Umbraco webshop

Wil je verkopen op jouw manier? Ongeacht of je behoeften eenvoudig of complex zijn, Umbraco Commerce biedt de oplossing. Deze e-commerce tool integreert naadloos met Umbraco CMS, waardoor je een online winkel kunt opzetten die nu en in de toekomst aan jouw wensen voldoet. Bij Webwonders hebben we uitgebreide ervaring met het op maat maken van webshops op basis van Umbraco Commerce. Vertrouw op onze expertise om een verkoopplatform te creëren dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

 

Umbraco Upgrade

Umbraco upgrade

Is je oude Umbraco versie verouderd? Dan is het tijd voor een upgrade. Met elke nieuwe versie van Umbraco worden verbeteringen, nieuwe functies en veiligheidsupdates geïntroduceerd. Een upgrade kan 'minor' of 'major' zijn. Minor upgrades bieden kleine verbeteringen en bugfixes, terwijl major upgrades significante veranderingen kunnen brengen. Het migratieproces zorgt voor een soepele overgang naar de nieuwste versie. Het is essentieel om up-to-date te blijven; sommige updates gebeuren automatisch, maar het is cruciaal om het belang van regelmatige upgrades te erkennen voor optimale prestaties en beveiliging.

Alles over Umbraco

Umbraco: een compleet overzicht van 's werelds flexibele CMS

Umbraco is meer dan slechts een contentmanagementsysteem (CMS). Het is een krachtig, aanpasbaar en gebruiksvriendelijk platform dat ontworpen is om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van unieke digitale ervaringen. Van eenvoudige blogs tot geavanceerde e-commerce sites, Umbraco biedt de tools die je nodig hebt om je digitale visie tot leven te brengen.

Umbraco CMS: de ruggengraat van je digitale aanwezigheid

Umbraco CMS vormt de basis van het hele platform. Hiermee kun je moeiteloos content creëren, bewerken en publiceren. Het is ontworpen met zowel eindgebruikers als ontwikkelaars in gedachten, waardoor het aanpassen en beheren van websites soepel verloopt. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface kunnen teams efficiënt samenwerken om een consistente en boeiende gebruikerservaring te bieden.

Umbraco Cloud

De toekomst van webontwikkeling.
Omdat online aanwezigheid cruciaal is voor zowel bedrijven als individuen, vormen Content Management Systemen (CMS) de ruggengraat van veel websites. Umbraco Cloud onderscheidt zich als een vooraanstaande speler in deze arena, en biedt oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie. Dankzij de Cloud-gebaseerde architectuur kunnen ontwikkelaars eenvoudig schaalbare websites opzetten zonder zich zorgen te maken over hosting en infrastructuur. Deze wendbaarheid betekent dat aanpassingen snel en soepel kunnen worden doorgevoerd. Bovendien legt Umbraco Cloud een sterke nadruk op veiligheid, met geavanceerde beschermingsmaatregelen die in het systeem zijn ingebouwd. Tot slot streeft het platform naar efficiëntie, met tools en functies die het beheer van content stroomlijnen, wat resulteert in een snellere time-to-market en vereenvoudigde workflows. In de steeds veranderende wereld van webontwikkeling positioneert Umbraco Cloud zich ferm als de toekomst; een oplossing die even flexibel als robuust is.

Umbraco Commerce

De toekomst van jouw e-commerce.
Wij merken dat bedrijven voortdurend op zoek zijn naar effectieve e-commerce oplossingen om zich te onderscheiden en hun online aanwezigheid te vergroten. Hierbij is het essentieel dat je platform zowel flexibel als krachtig is. Maak kennis met Umbraco Commerce, dé ultieme e-commerce oplossing voor zowel startende als gevestigde webshops. Van technische aanpassingen tot branding, Umbraco Commerce past zich aan jouw behoeften aan en biedt tegelijkertijd een naadloze gebruikerservaring. Ontdek meer over hoe dit platform jouw e-commerce naar een hoger niveau kan tillen.

Umbraco Maatwerk

Op maat gemaakte oplossingen voor jouw unieke behoeften.
De huidige digitale behoeften vereisen een CMS dat veelzijdig en aanpasbaar is, en dit is precies waar Umbraco in uitblinkt door haar maatwerkoplossingen. Als gecertificeerde Umbraco Partner beschikken we over de expertise om tailor-made oplossingen te creëren, variërend van eenvoudige website-integraties tot geavanceerde webapplicaties. Of het nu gaat om naadloze integraties met CRM-systemen, het ontwikkelen van custom databases of het realiseren van technische oplossingen zoals Progressive Web Apps, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Ontdek hoe Umbraco Maatwerk jouw online aanwezigheid kan transformeren en optimaliseren, volledig in lijn met je zakelijke ambities.

Umbraco Partner

Webwonders: erkend voor expertise en betrokkenheid.
Wij weten dat vertrouwen en expertise de basis vormen voor digitale successen. Het kiezen van de juiste partner voor je CMS-implementaties is daarom essentieel. Webwonders, de eerste Platinum Partner van Umbraco in de Brainport regio, belichaamt zowel diepgaande kennis als onwrikbare toewijding. Deze erkenning verzekert klanten van onze gecertificeerde expertise en onze actieve rol binnen de Umbraco-gemeenschap. Bovendien hebben we de eer ontvangen van drievoudig MVP, wat onze commitment aan uitmuntendheid onderstreept. Op zoek naar een partner die verder gaat dan alleen zaken doen en diep geworteld is in de Umbraco-gemeenschap? Webwonders is jouw voor de hand liggende keuze.

Personalisatie en A/B Testen met Umbraco

Een sleutel tot online succes is het afstemmen van je boodschap op je doelgroep. Dit is essentieel in de huidige trend van online ontwikkeling. Umbraco, bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, maakt het personaliseren van content eenvoudig. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen expliciete en impliciete personalisatie. Het platform biedt bovendien krachtige A/B-testtools, waarmee marketeers continu de gebruikerservaring en conversies kunnen optimaliseren. Voor bedrijven die hun online interacties willen verfijnen en versterken, biedt Umbraco een geavanceerd scala aan functionaliteiten.

Umbraco Workflows

Garandeer kwaliteit en precisie in contentbeheer.
Elk bedrijf, klein of groot, begrijpt de complexiteit en uitdaging van contentbeheer. De noodzaak om meerdere revisies en goedkeuringen te beheren, kan soms tot verwarring leiden. Enter Umbraco Workflows, een geavanceerde uitbreiding van het Umbraco CMS, speciaal ontworpen om een duidelijk en gestructureerd pad van contentcreatie tot publicatie te waarborgen. Van periodieke content reviews tot gepersonaliseerde goedkeuringsprocessen, Umbraco Workflows zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte aanpak. Voor bedrijven die nauwkeurigheid en kwaliteitsbeheersing nastreven in hun contentstrategie, biedt Umbraco Workflows de perfecte oplossing.

Hulp nodig met jouw
Umbraco website?

Onze Umbraco specialisten helpen je graag! Vraag een Umbraco demo aan en krijg antwoord op al je Umbraco vragen.

Umbraco demo aanvragen
Discuss Copy