Skip to content

Lumosa

Verlichting in webdesign en meertalige integratie

Lumosa Header2

Lumosa, een toonaangevend bedrijf in de verlichtingsbranche, zocht een partner voor het verhogen van hun websitebeheer en het vertalen van hun huisstijl naar een aantrekkelijk webdesign. Het was essentieel om een meertalige website te creëren die de merkidentiteit van Lumosa weerspiegelde en goed kon samenwerken met een extern vertaalbureau voor de internationale markt. Een soepele en efficiënte contentmigratie was van groot belang.

  • Ontwikkeling van een meertalige website met integratie van een extern vertaalbureau
  • Gebruik van Umbraco Cloud voor naadloze content migratie mogelijkheden
  • Redesign van de website op basis van Lumosa's nieuwe huisstijl, samen ontwikkeld op een staging-omgeving voor een grondige evaluatie en feedback
Lumosa Screens

Resultaten

  • Een frisse, nieuwe website die Lumosa's commitment aan duurzaamheid en premium kwaliteit uitstraalt.
  • Een effectief redesign proces in samenwerking met Lumosa, resulterend in een website die zowel esthetisch als functioneel aan de verwachtingen voldoet.
  • Efficiënte implementatie van wijzigingen in code en content via Umbraco Cloud, wat een dynamische en flexibele aanpak van websitebeheer mogelijk maakte.
Onze nieuwe website weerspiegelt precies wie we zijn: een pionier in duurzame LED-verlichting en energie-oplossingen.
Lumosa Sfeer

Lumosa en Webwonders bundelen krachten voor een duurzame toekomst

Lumosa is een pionier op het gebied van duurzame LED-verlichting en energie-oplossingen, met een focus op optimale benutting van elektriciteit. Door technologische innovatie te combineren met duurzaamheid, biedt het bedrijf slimme oplossingen die efficiëntie, prestatie en levensduur verbeteren. Met een team van experts ontwikkelt Lumosa producten die de wereld verlichten en de energieconsumptie veranderen, vanuit Nederland.

Lumosa realiseerde het belang van een sterke online aanwezigheid voor het succes van elk bedrijf en de noodzaak om hun digitale imago te versterken. Ze zochten naar een manier om hun unieke huisstijl krachtig op het internet te presenteren en tegelijkertijd een meertalige website te creëren om hun internationale klanten te bedienen. De keuze om met Webwonders samen te werken als digitale partner was een cruciale stap in het verwezenlijken van hun digitale doelen.

Webwonders heeft een gloednieuwe website voor Lumosa gecreëerd met een meertalige interface, waarbij gebruik is gemaakt van Umbraco Cloud voor effectief websitebeheer. Dit betekende niet alleen dat er een meertalige interface werd ontwikkeld die naadloos integreerde met externe vertaaldiensten, maar ook dat Umbraco Cloud werd ingezet om een vlotte contentmigratie en efficiënt websitebeheer mogelijk te maken. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Lumosa en Webwonders ontstond er een fris webdesign dat in een staging-omgeving werd ontwikkeld. Hierdoor kon Lumosa directe feedback geven en ervoor zorgen dat het eindresultaat perfect aansloot bij hun visie en merkidentiteit.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7