Skip to content

Werkwijze

Hoe we werken

Flywheel WW

Klantgerichte aanpak

Weet jij wie je klant echt is? En nog belangrijker: hoe ervaart diegene jou? Of je nu wil of niet: elk bedrijf heeft een online imago. Of je nu wel of niet iets online verkoopt, jouw klanten willen iets of vinden iets van je. Wie vinden er allemaal iets van je? Hoe ga je hiermee om? Webwonders helpt je door digitale bomen het bos weer zien.
Wij geloven dat als iets beter is dan dat je nu hebt je alvast kunt beginnen. Kleine stapjes om constante verbetering te realiseren.

Ons
stappenplan

1. Plannen

De juiste doelen stellen en kijken wat nodig is om deze te halen. Op basis van echte data en klantinzicht.

2. Bouwen

We ontwikkelen met de beste tools de middelen die nodig zijn voor succes. Niet alleen op korte termijn.

3. Adviseren, ondersteunen & opleiden

Wij blijven aangehaakt als trusted advisor, uitvoerder, opleider of al het bovenstaande

4. Inzicht, rapportage en bijsturen

Meten is weten. Door regelmatig contact en rapportages kunnen we snel bijsturen waar nodig voot het beste resultaat.

Klein beginnen
groots eindigen

Wij geloven dat beginnen belangrijker is dan gelijk hebben. Klein beginnen en daarna groots uitbouwen. We starten doordacht, meten en sturen bij voor het beste resultaat.
Team Webwonders bestaat uit inbound marketeers, strategen, copywriters, designers en enthousiaste techneuten die zorgen dat alles werkt, betrouwbaar & veilig is en er goed uit blijft zien. Bij een samenwerking geloven in wij vooral in een cultural fit boven allerlei gesmijt met cijfers. Wij gaan voor resultaat, maar wel op een manier die past bij jullie.
Werk WW

Samenwerken met iedereen

Da's wat we doen namelijk: samenwerken. Grote teams, een ander bureau voor de contentmarketing, jullie eigen marketing afdeling, losse copywriters of het complete salesteam.. wij kunnen met iedereen samen werken om de doelen te behalen en sturen waar nodig aan.
Wij zorgen ervoor dat alles en iedereen samenwerkt, dat er overzicht komt en alles aan elkaar verbonden wordt om de effecten te zien en te rapporteren. In de praktijk merken we dat wij in het begin heel erg veel doen en dat na verloop van tijd je eigen team steeds meer op kan pakken.

Service
pakketten

Met samenwerken bedoelen we ook samenwerken. Als we iets opleveren laten we je niet aan je lot over. Wij blijven ondersteunen waar nodig. Daarvoor werken we met servicepakketten in verschillende vormen. Er zit altijd wel een optie bij waar we jou kunnen blijven helpen.