Zo werken wij

Teamwork

Wij zijn jouw
alles-in-1 B2B
marketingcollega

Huh? Marketingcollega?

Ken je dat? Je twijfelt over het aannemen van een (extra) marketing collega. Het is lastig om iemand te vinden die alle skills die jij nodig hebt beheerst. Heb je degene toch gevonden, ook dan zijn er disciplines die je nog moet inkopen. Dat kan anders!  Met jouw eigen Webwonders B2B marketingcollega: die teammaat die alles op marketingvlak aan kan. Wij zijn jouw inspirerende partner en kritische adviseur voor online vraagstukken die voelt als een collega. Maar let op: we leggen de lat hoog, uitvoerend en strategisch, en dagen je uit een andere koers te varen als die succesvoller lijkt. Je hebt een heel team achter je voor de prijs van een junior medewerker. Oh, en je betaalt ons niet als we een hele middag bij de koffieautomaat staan te kletsen.

Wat kan mijn marketingcollega voor mij doen?

Simpel: alles tussen strategische, internationale vraagstukken en operationeel DTP werk. Net wat nodig is om jouw resultaten samen te behalen. Strategie, techniek, uitvoering of regelen… wat jij wil.

Waarom wij de meest flexibele marketingcollega ooit zijn

  • Als je wil zijn wij binnen een week aan de slag.
  • Je bespaart gelijk. Bij ons betaal je geen recruitment-, detacherings- of opstartkosten.
  • Bij veel haast beginnen we alvast met het creëren van content tijdens het maken van strategische plannen.
  • Je mag altijd bellen.. altijd. Wil niet zeggen dat we opnemen ('s nachts bijvoorbeeld niet).
  • Indien gewenst kun je bij ons terecht voor nutteloze muziek- en  bierfeitjes. 
Waarvoor

Wij zijn gecertificeerd partner van

GO & GROW

Om te zorgen dat we bij binnenkomst niet als een kip zonder kop beginnen te rennen, werken wij volgens een methodiek: de GO & GROW methode. Deze methode is door ons in de praktijk ontwikkeld en heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als dé ideale houvast voor ieder digitaal marketingproject. Klein beginnen en constant verbeteren.

We beginnen altijd met een analyse, zetten een stabiele basis neer die in de praktijk getest wordt. We gaan observeren, meten en leren en op basis daarvan ontwikkelen we door. Niet lukraak, maar aan de hand van doelstellingen; vooraf bepaalde stippen op de horizon. Zonder doelen kun je niet scoren.

Go&Grow (1)

GO & GROW stappenplan

In deze stap:

  • bepalen we samen realistische doelen;
  • analyseren we de huidige situatie;
  • bespreken we de opties om de doelen te bereiken en de haalbaarheid ervan;
  • schetsen we de beste route naar de doelstellingen;

Het is van belang de huidige systemen en data veilig te stellen en draaiend te houden. Kritisch bekijken we de huidige basis en handelen snel, daar waar nodig.

Aan de hand van de GROW assessment stellen we een roadmap op, inclusief SMART-doelstellingen. Vage, niet concrete doelen leiden nergens toe, SMART doelen zijn specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden, hierdoor kunnen we scherp blijven en continue bijsturen. 

Nadat de roadmap is opgezet bouwen we een veilig en schaalbaar fundament: het Minimum Viable Product (MVP) of strategisch aanvalsplan. Een moderne, stabiele basis vanuit waar we gaan werken aan groei.

Met de basis gaan we live en dan start het echte leren vanuit de praktijk. Hiervoor analyseren, testen en meten we resultaten, activiteiten en ervaringen. Dit pakken we periodiek samen in heldere rapportages, te gebruiken als gespreksstof.

Op basis van wat we in de praktijk geleerd hebben, gaan we stapsgewijs bouwen aan verder online succes. Stapsgewijs realiseren we online groei. 

Worden wij jouw nieuwe marketing collega?

Hebben we je nu nóg niet overtuigd, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Wij komen als nieuwe collega graag even "solliciteren" en kennismaken. We zijn namelijk reuze benieuwd naar jouw doelstellingen en vertellen graag meer over hoe werken en vooral wat we op gaan leveren.  

Als je het heel netjes vraagt regelen we misschien wel worstenbroodjes. 

Ja doen we!