Skip to content

Cosmetique Totale

Geavanceerde, meertalige website voor marktleider in huidtherapie

Cosmetique Totale Header

Cosmetique Totale benaderde Webwonders met de vraag om een schaalbare, geïntegreerde website te ontwikkelen die mee kon groeien met hun snel uitbreidende organisatie. Ze hadden een platform nodig dat niet alleen hun huidige bedrijfsvoering ondersteunde, maar ook klaar was voor toekomstige internationale uitbreidingen.

 • De website als centraal technisch middelpunt, cruciaal voor operaties en strategie
 • Eerste contactpunt voor nieuwe cliënten, resulterend in meer klanteninteractie
 • Schaalbaar en modulair ontwerp, aanpasbaar aan bedrijfsgroei en -behoeften
 • Geïntegreerde Google Analytics en Ads voor diepgaande klantinzichten en advertentieanalyse
 • Continu beschikbare vraagbaak voor technische uitdagingen en innovatieve oplossingen
Cosmetique Totale Screens 3

Resultaten

 • Geavanceerde Umbraco-site, op maat gemaakt voor flexibele weboplossingen.
 • Multisite-beheer voor uniforme controle over regionale websites.
 • Internationale en meertalige aanpak voor wereldwijde betrokkenheid.
 • Geïntegreerde koppelingen met boekingssystemen en datawarehouse voor gestroomlijnde operaties.
 • Strikte focus op veiligheid en SEO voor optimale online prestaties.
 • Technische coördinatie die SEO, marketing en technische ontwikkeling samenbrengt.

Webwonders heeft onze digitale transformatie geleid met een website die niet alleen groeit met ons bedrijf, maar ook de kern vormt van onze klantbetrokkenheid.

Cosmetique Totale Sfeer

Future-proof commerce website

Sinds 2004 heeft Cosmetique Totale zich gepositioneerd als marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, en medische peelings. Met een netwerk van 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en meer dan 400 ambulante behandellocaties, toont Cosmetique Totale een sterke toewijding aan hoogwaardige huidzorg en klantgerichtheid.

Geconfronteerd met de noodzaak om hun digitale aanwezigheid te moderniseren en uit te breiden, wendde Cosmetique Totale zich tot Webwonders voor de ontwikkeling van een meertalige, veilige en SEO-geoptimaliseerde website. Dit project was niet alleen een technische upgrade, maar ook een strategische stap voorwaarts, waarmee Cosmetique Totale haar positie als industrieleider verder versterkte.

De nieuw ontwikkelde website werd snel het kloppend hart van de organisatie, essentieel voor zowel dagelijkse operaties als strategische beslissingen. Het diende als het eerste contactpunt voor nieuwe cliënten, waarbij verhoogde zichtbaarheid en toegankelijkheid leidden tot een toename in klantencontacten.

Dankzij het schaalbare en modulaire ontwerp van de website kon deze flexibel aangepast worden aan veranderende zakelijke behoeften en groei. Verder bood de website ondersteuning voor Google Analytics en Ads, wat leidde tot verbeterde inzichten in klantengedrag en advertentieprestaties. Daarnaast fungeerde het als een vraagbaak voor technische uitdagingen, waarbij continue ondersteuning en innovatie werden geboden. Dit alles maakte de website van Cosmetique Totale tot een centrale pijler in hun technische infrastructuur en een sleutelinstrument voor hun voortdurende succes en groei.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7