Skip to content

Techniek

De juiste techniek
voor de juiste doelen

Wij houden van pragmatische snelle oplossingen. Wij kunnen alles maken, alle systemen met elkaar laten praten en je marketing tooling helemaal specifiek voor jou implementeren. We beginnen klein en bouwen vanuit daar uit. Sneller, beter en goedkoper. Dat is nogal een statement… klopt, maar dat denken we echt.

Ik wil meteen advies!

De grote online black box

Herkenbaar? Overal verschillende systemen die niet met elkaar praten. Of je huidige ontwikkelaar rekent 1 miljoen miljard per aanpassing. Je website die meer weg heeft van een geïmproviseerd knutselwerk met ductape of die Sitecore website die toch echt een vermogen kost.
En dan heb je nog al die marketingtools die wel hun werk doen, maar een helder overzicht? Ho maar. Je CRM implementatie is een rommel. Problemen met je HubSpot onboarding. En je privacy gevoelige gegevens? Geen flauw idee of deze veilig staan, voldoen aan de AVG, of zelfs waar ze zich bevinden.

Concrete oplossingen

Wij adviseren, implementeren en bouwen op een pragmatische manier de beste tools om jouw bedrijfsdoelen te halen. Zonder ingewikkeld ticketsysteem, wel met persoonlijk contact. We beginnen klein en ontwikkelen daarna door en maken moeilijke dingen makkelijk, zodat jij het ook begrijpt. Wij helpen onze klanten onder andere met:
  • HubSpot onboarding/ implementatie
  • Systemen aan elkaar koppelen en laten praten met elkaar
  • Het ontwikkelen van websites, variërend van technisch complex tot specifiek gericht op marketingconversies
  • Ecommerce oplossingen, (B2B) webshops of klantportals
  • Het opzetten van een systeem voor het verzamelen en rapporteren van alle klantinzichten
  • Jouw salespipeline migreren naar een nieuw systeem
  • Hosting en deployment beveiligen en automatiseren
  • Beveiligen van gegevens
  • Het opleiden van de juiste mensen binnen je bedrijf

Als we denken dat er niets nodig is of als je met een andere oplossing beter af bent, zeggen we dat ook.

Webwonders Umbraco MVP

Beste tools op de markt

Wij maken alleen gebruik van de beste tools beschikbaar zoals Umbraco. Al onze ontwikkelaars zijn gecertificeerd en wij zijn dé Umraco gold partner van de brainport regio. Om je marketing- en salesproces te stroomlijnen maken wij gebruik van HubSpot. Onze adviseurs zijn expert in het adviseren in implementatie, migratie en contentcreatie. Natuurlijk zijn onze mensen ook Google gecertifieerd.

Klaar met aanrommelen?

Krijg nu grip op je resultaten met een strakke strategie

Contact
0016 Whiteboard 7