Skip to content

Diensten

Wat we doen

Onze diensten zijn gericht op het realiseren van groei voor MKB-bedrijven. Zoek je een strategisch partner om je te helpen je koers te bepalen in de digitale wereld en deze succesvol uit te voeren? Wij vertalen jouw behoeften naar concrete online oplossingen.

Op zoek naar een specifieke dienst of oplossing?
Hier kun je ons voor inschakelen: 

Een website neerzetten gaat niet puur sang om bouwen, maar over samenwerking en de wil om te verbeteren. Om online kansen te zien en deze te grijpen. 

  • Passend bij jouw bedrijf en boodschap
  • Afgestemd op de wensen van jouw ideale klant
  • Veilig, schaalbaar en makkelijk te onderhouden

Meer over maatwerk website design

Ons team van online marketing experts maakt van jouw website een leadgeneratie tool.

  • Doordachte strategie
  • Doorlopende uitvoering en ondersteuning
  • Inzicht in resultaten en ROI

Meer over online marketing

Umbraco is een open source Content Management Systeem (CMS). Door de grote mate van flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid is Umbraco uitgegroeid tot het leidende CMS gebaseerd op Microsoft.Net technologie. Umbraco leent zich uitstekend voor maatwerk oplossingen.

Meer over Umbraco 

HubSpot is hét alles-in-een cloudbased software pakket waarmee je jouw inbound marketing strategie perfect kunt uit voeren. De basis van HubSpot bestaat uit een uitgebreid CRM waarin de gegevens van je contacten (klanten, leads en relaties) staan. De HubSpot toolbox bestaat onder andere uit content creatie via blogs en landingpages, website optimalisatie, social media, lead generatie, e-mail marketing, online ads, marketing automation, lead scoring en sales ondersteuning.

Meer over HubSpot 

Relevante content creëren en plaatsen op de social media kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt.

Meer over social media marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en betaalde zoekmachine campagnes (SEA) met Google Ads voor meer website bezoekers.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Het creëren van diverse content items zoals artikelen, e-books, infographics, whitepapers, social media posts, en interactieve tests.

Meer over content creatie

Het creëren van e-mail campagnes en het automatiseren van terugkerende e-mail taken en workflows.

Meer over e-mail marketing

Het uitvoeren van data analyses en het leveren van overzichtelijke rapportages met bruikbare inzichten voor jouw business.

Meer over data analyse & rapportage

Inbound marketing draait om het aantrekken van klanten door het aanbieden van interessante en relevante content in iedere fase van het aankoopproces. Met inbound marketing hoef je niet, zoals bij traditionele marketing technieken, te schreeuwen om de aandacht van potentiële klanten. Door het aanbieden van content die beantwoordt aan de vragen en problemen van jouw ideale klant trek je kwalitatieve bezoekers aan en bouw je vertrouwen en geloofwaardigheid voor jouw bedrijf.

Meer over inbound marketing

Voor bedrijven die op hun eigen manier durven te innoveren bouwen wij web based software die niet standaard voorhanden is.

  • Geheel nieuwe applicatie of doorontwikkelen
  • Optimaliseren werkprocessen 
  • Vakkundige, ervaren partner

Meer over maatwerk software 

Wil je meer bezoekers op je website en uiteindelijk meer klanten? De basis is een goede website en een goed doordachte strategie om deze onder de aandacht te brengen. Wanneer dit in orde is raakt je bezoekersstroom in een stroomversnelling en converteren je bezoekers tot trouwe klanten. 

Meer over lead generatie

Hoe beter je online gevonden wordt, hoe meer bezoekers op je website. Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine. Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt op de zoektermen waar jouw doelgroep naar zoekt en vergroot je je online vindbaarheid?

Meer over beter gevonden worden

Heeft jouw kantoor de online "zaken" goed op orde?
Als advocatenkantoor bij de tijd blijven door online groei te realiseren is niet altijd makkelijk. Bekijk hier onze online oplossingen.

Meer over online marketing voor de advocatuur