Skip to content

Sioux Technologies

Stabiele, schaalbare en makkelijk te beheren corporate website

Sioux Technologies Overview

Voor hightech expert Sioux Technologies bouwden we een nieuwe corporate- en "werken bij" website die geheel in lijn is met de nieuwe merkidentiteit. De website wordt steeds doorontwikkeld en bovendien door Umbraco Cloud automatisch voorzien van de laatste (beveiligings) updates. 

  • Stabiel & schaalbaar
  • Automatische updates
  • Makkelijk content beheer 
  • Multisite oplossing
SIOUX Screens

Een website die aansluit bij de identiteit 

Na een grondige herpositionering van het merk Sioux was ook de oude website aan vervanging toe. Sioux zocht naar een veilige, stabiele en schaalbare website waarvan de inhoud makkelijk kan worden bijgehouden door het marketing team. Daarnaast was er behoefte aan een apart "werken bij" gedeelte om toekomstige werknemers een goede indruk van deze unieke werkgever te geven.

We hebben een nieuwe maatwerk website voor Sioux ontwikkeld, volledig in lijn met hun merkidentiteit. Deze website, gebouwd in Umbraco en gehost op Umbraco Cloud, geeft content managers maximale vrijheid in het indelen van pagina's.

We beheren de corporate website en de 'werken bij' website in één omgeving, waardoor we twee afzonderlijke websites efficiënt kunnen overzien in een overzichtelijke backoffice. Dit zorgt niet alleen voor eenvoudig beheer, maar vereist ook slechts één applicatie die technisch up-to-date moet worden gehouden.

Sioux's content managers beheren elk hun eigen deel van de website, zoals het nieuwsgedeelte of de 'werken bij' sectie, op basis van ingestelde gebruikersrechten.

Website altijd up-to-date

De site is continu in ontwikkeling. Dankzij Umbraco Cloud voeren we updates moeiteloos uit, testen we ze en zetten we ze live zonder problemen.

Beveiligingsupdates en patches voeren we automatisch door. Versie-updates installeren en activeren we met één druk op de knop, waardoor de website zowel technisch als inhoudelijk altijd actueel blijft.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7