Skip to content

Maatwerk webdesign

De kracht van maatwerk webdesign

Met meer dan 25 jaar ervaring in webdesign (ja echt!) begrijpen wij bij Webwonders dat een goed ontworpen website veel meer is dan alleen een mooi plaatje. Het is een strategisch instrument dat jou helpt om jouw doelen te bereiken. Ons team van ervaren webdesigners in Eindhoven is gespecialiseerd in maatwerk webdesign, volledig afgestemd op jouw wensen en die van jouw doelgroep.

People WW 2A

De essentie van maatwerk webdesign

Als je kiest voor een op maat gemaakt design, valt jouw merk op in de digitale wereld en versterk je tegelijkertijd het vertrouwen en de geloofwaardigheid van je merk. Maatwerk design geeft je de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt om je website te laten groeien en je doelgroep echt te raken. Samen met de juiste partner en de nieuwste trends, kun je een project realiseren dat precies voldoet aan jouw doelen en verwachtingen. Een slimme UX/UI, een boeiende buyer journey en een uniek design zorgen voor een sterke online aanwezigheid en blijvend succes.

User experience (UX) en buyer journey in webdesign

Bij Webwonders staat de eindklant altijd centraal in het webdesign proces. We beginnen altijd met de behoeften van de bezoeker en streven ernaar om een vlekkeloze ervaring te bieden die perfect aansluit bij hun wensen op de website.

Door ons te richten op user experience (UX) en de buyer journey, zorgen wij ervoor dat onze websites niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook intuïtief en gemakkelijk te navigeren. Bij elke stap van het ontwerpproces houden we rekening met de behoeften en verwachtingen van de gebruikers, om zo een vloeiende interactie te waarborgen. Een voorbeeld: Wij zorgen ervoor dat jouw bezoekers binnen no-time op de juiste plek terechtkomen met slechts 2 klikken. 

Voordelen van maatwerk webdesign

Maatwerk website design biedt diverse voordelen ten opzichte van standaard templates of kant-en-klare ontwerpen:

 • Unieke visuele identiteit: Wij creëren een unieke visuele identiteit die jouw merk en doelgroep weerspiegelt. Met een op maat gemaakt design onderscheiden we jouw website van de concurrentie.
 • Verbeterde gebruikerservaring (UX): Maatwerk design optimaliseert de navigatie en maakt belangrijke informatie gemakkelijk toegankelijk. Dit zorgt voor een verhoogde betrokkenheid en tevredenheid van je bezoekers. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker precies vind waar hij of zij naar op zoek is.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Met een maatwerk ontwerp heb je volledige controle over de functionaliteit van je website. Onze ontwerpen zijn schaalbaar en kunnen meegroeien met je bedrijf.
 • Betere zoekmachine optimalisatie (SEO): We integreren relevante zoekwoorden en optimaliseren de structuur en laadsnelheid van je website voor een betere vindbaarheid in zoekmachines.
 • Personalisatie: Een belangrijke trend in webdesign is het aanbieden van gepersonaliseerde content. Naast de technische aspecten is het essentieel om goed na te denken over de vorm en functionaliteit van de content die elke gebruiker te zien krijgt.

Waarom kiezen voor maatwerk webdesign van Webwonders?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Snel resultaat.. korte doorlooptijden
 • Persoonlijk, snel en altijd een expert aan de lijn

Meer over ons
010 Strijps

Ons proces
Stappenplan website designen bij Webwonders

Bij Webwonders volgen we een gestructureerd stappenplan om jouw  website te designen

 1. Strategische sessie: We starten met een strategische sessie om doelen en essentiële elementen te definiëren. Tijdens deze sessie analyseren we de beschikbare content en merkrichtlijnen. Indien gewenst, kunnen we een brandsprint uitvoeren om het merk en de boodschap verder vorm te geven.
 2. Buyer persona's en klantinterviews: We ontwikkelen buyer persona's en houden klantinterviews om de klantreis te verbeteren en te optimaliseren. Door dit proces begrijpen we wat (potentiële) klanten zoeken en hoe ze het beste kunnen converteren om jouw doel te bereiken, of dat nu het verstrekken van informatie is of het realiseren van een verkoop.
 3. Optimalisatie van de klantreis: We identificeren conversiepunten en optimaliseren de klantreis om een maximale impact te bereiken.
 4. Design concept: In de aanvangsfase van het ontwerpproces creëren we het designconcept. Hier leggen we de basisstructuur vast, maken een overzicht van de content en ontwerpen we alle componenten, inclusief mobiele designs. Vervolgens presenteren we het initiële ontwerp voor feedback.
 5. Definitief ontwerp: de uiteindelijke ontwerpen worden verder verfijnd en de website wordt ontwikkeld.

Specialisaties van Webwonders

Bij Webwonders zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten websites en platforms waar we op maat gemaakte ontwerpen voor creëren:

 • Umbraco webdesign: Wij bieden flexibele en schaalbare oplossingen met het Umbraco CMS. 
 • HubSpot websites: Onze websites integreren marketingtools in op maat ontworpen ontwerpen in het HubSpot CMS.
 • Diverse webshop-platforms, waaronder Shopify: We kunnen ook aangepaste ontwerpen maken voor verschillende webshop-platforms, zoals Shopify.

Veelgestelde vragen over maatwerk webdesign

Maatwerk webdesign is het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van een website die specifiek is afgestemd op de behoeften en doelen van jouw bedrijf. In tegenstelling tot standaard templates, biedt maatwerk webdesign een unieke visuele identiteit, verbeterde gebruikerservaring, flexibiliteit, schaalbaarheid, en betere zoekmachine optimalisatie.

Maatwerk webdesign biedt voordelen zoals een unieke visuele identiteit, verbeterde gebruikerservaring (UX), flexibiliteit en schaalbaarheid, betere SEO, en een concurrentievoordeel. Dit helpt jouw merk zich te onderscheiden en een betere online aanwezigheid te creëren.

Ons proces begint met een strategische sessie om doelen en essentiële elementen te definiëren. We ontwikkelen buyer persona's en voeren klantinterviews uit om de klantreis te optimaliseren. Vervolgens creëren we een designconcept, presenteren het initiële ontwerp voor feedback, en verfijnen daarna het definitieve ontwerp voordat we de website ontwikkelen

Bij Webwonders specialiseren we ons in verschillende platforms, waaronder Umbraco en HubSpot voor websites en diverse webshop-platforms zoals Shopify. We bieden flexibele en schaalbare oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Maatwerk webdesign stelt ons in staat de navigatie te optimaliseren, belangrijke informatie gemakkelijk toegankelijk te maken en interactieve elementen toe te voegen. Dit zorgt voor een verhoogde betrokkenheid en tevredenheid van je bezoekers, en maakt de website intuïtief en gemakkelijk te gebruiken.

De kosten van maatwerk webdesign variëren afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen van jouw project. Voor een nauwkeurige offerte raden we aan om contact op te nemen met ons team voor een gratis consultatie.

 

De ontwikkelingstijd van een maatwerk website hangt af van de omvang en complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het proces van de strategische sessie tot het definitieve ontwerp enkele weken tot een paar maanden. Wij merken dat het vaak afhankelijk is van het "vullen" van de website. 

Maatwerk webdesign helpt bij het verbeteren van SEO door de structuur en laadsnelheid van de website te optimaliseren, relevante zoekwoorden te integreren, en ervoor te zorgen dat de website mobielvriendelijk is en voldoet aan de nieuwste SEO-richtlijnen.

Absoluut, wij kunnen je bestaande website analyseren en ombouwen naar een maatwerk ontwerp dat beter aansluit bij jouw merk en doelen. Neem contact met ons op voor een gratis analyse en advies.

Nee. Als je dit advies krijgt ben je voor de gek gehouden. De footer is een belangrijk punt om (extra) informatie aan je bezoekers te geven waarmee ze makkelijker door je website kunnen navigeren. Als je hier nog moet shinen is er iets niet goed gegaan op de content die boven de footer staat.