Skip to the content

Wat is Umbraco? Umbraco is een open source Content Management Systeem (CMS). Door de grote mate van flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid is Umbraco uitgegroeid tot het leidende CMS gebaseerd op Microsoft.Net technologie. Umbraco leent zich uitstekend voor maatwerk oplossingen.

Waarom Umbraco?

Wij gebruiken Umbraco omdat het snel, flexibel en schaalbaar is. Of het gaat om een website, intranet of een e-commerce oplossing, Umbraco is de beste basis als het om content gaat. Met Umbraco zitten we niet vast in een template maar hebben we volle controle over de code. Dit maakt het koppelen met bestaande software oplossingen mogelijk zonder problemen. Zelfs volledige integratie is geen probleem. Een ander belangrijk voordeel is dat Umbraco vrij is van licentiekosten.

Extreem gebruiksvriendelijk

Voor onze klanten staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Op dit gebied blinkt Umbraco uit. De website of intranet oplossing is qua structuur en content één op één aanwezig in de backoffice. Door deze opzet is het vullen van de site met content en het aanmaken van nieuwe pagina’s een simpele handeling.

Het CMS is niet overladen met allerhande knoppen op diverse plekken. De leercurve van Umbraco is kort en een content editor kan er na een korte instructie direct mee aan de slag. Ook het functioneel beheer kan intern worden verzorgd. Hierbij krijgt een medewerker toegang tot bijvoorbeeld het gebruikersbeheer, waarmee zelf gebruikers, rechten en instellingen kunnen worden beheerd.

Met Umbraco kun je zelf gemakkelijk:

 • Teksten aanpassen
 • Nieuwe pagina’s aanmaken
 • Navigatie aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • Youtube video’s plaatsen
 • Nieuwsberichten / blogposts plaatsen
 • indelingen aanpassen
 • Verschillende gebruikers aanmaken voor het beheer van de website
 • Zoekmachine optimalisatie toepassen
 • Bezoekersgegevens bekijken
 • Formulieren aanpassen en aanmaken
 • En nog veel meer...

 

Vrijblijvend website advies?

Stel je vraag over website ontwikkeling aan een specialist.

Umbraco partner

Webwonders is official Umbraco registered partner. Onze developers kennen het systeem van binnen en buiten en scholen zich doorlopend bij. Hierdoor kun je zeker zijn van een optimale inzet van het systeem.

Umbraco community

Het  Umbraco project wordt ondersteund door een grote actieve community van meer dan 220.000 leden. Dit heeft geleid tot meer dan 500.000 actieve installaties in 2018. De actieve community zorgt ook voor de snelle ontwikkeling van Umbraco en zorgt er voor dat de veiligheid voorop blijft staan.

Umbraco cloud

Sinds een paar jaar biedt Umbraco een cloud oplossing. Met deze cloudoplossing is Umbraco altijd up-to-date, veilig en snel. Deze manier van hosting is erg efficiënt en bespaart tijd die nodig is voor het beveiligen van Umbraco. Zo kan alle aandacht naar het doorontwikkelen en creëren van goede content.

Voor wie doen we dat?

Een goed gesprek over jouw website?

We zijn altijd benieuwd naar jouw plannen en doelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!