Skip to content

HubSpot

Ontdek de kracht van HubSpot

Het ultieme platform dat al jouw marketing, verkoop, contentbeheer en klantenservice behoeften samenbrengt. Met HubSpot heb je toegang tot essentiële software, integraties en data om een geïntegreerde aanpak te creëren en jouw bedrijf te laten groeien. De focus ligt op jouw klanten en met HubSpot krijg je de tools en inzichten om elke interactie te optimaliseren en zelfs te overtreffen. Ervaar de transformatie van jouw bedrijf met HubSpot door een naadloze verbinding tussen alle aspecten van je bedrijfsvoering.
Hubspot (1)

Wat is HubSpot?

De kern van HubSpot ligt in het uitgebreide CRM waarin alle gegevens van je contacten (klanten, leads en relaties) worden opgeslagen. De diverse tools van de HubSpot toolbox omvatten onder andere het creëren van content via blogs en landingspagina's, optimaliseren van websites, inzetten van social media, genereren van leads, e-mail marketing, online advertenties, marketing automation, lead scoring en ondersteuning bij sales.

HubSpot bestaat uit diverse 'hubs', zoals de marketing-, sales-, service- en CMS hub. Bovendien beschikt het over een gratis customer relationship management (CRM) systeem voor contactbeheer. De kracht van HubSpot ligt in de naadloze integratie en samenwerking tussen de verschillende hubs, maar je kunt de tools ook afzonderlijk gebruiken.

Uit onze ervaring blijkt dat HubSpot (en inbound marketing) het meest effectief is voor bedrijven die een innovatieve oplossing bieden voor een specifiek probleem. Dit zijn vaak B2B-bedrijven met een langere verkoopcycli waarbij diverse belanghebbenden betrokken zijn.

De Hubs van HubSpot 

Marketing Hub

HubSpot's marketing software biedt alle tools voor een succesvolle inbound marketingstrategie, zoals email marketing, social media beheer, landingpages, blogposts, ads, campagnes, workflows, formulieren, call to actions, SEO planner en analytics op één plek.

HubSpot Marketing Hub

Sales Hub

Optimaliseer de efficiëntie van je sales team door grip op deals te krijgen, taken te verdelen, documenten te delen en klanten afspraken te laten inplannen. Deel best practices, standaardiseer werk met templates en automatiseer salesprocessen op een persoonlijke manier.

HubSpot Sales Hub

Service Hub

Met de HubSpot Service Hub richt je eenvoudig ticketpipelines om optimale support te bieden aan klanten. Hulpvragen via verschillende kanalen komen samen in één dashboard, waardoor je snel feedback en serviceverzoeken verwerkt en klanten tot ambassadeurs maakt.

HubSpot Service Hub

HubSpot CMS

HubSpot CMS integreert naadloos met het HubSpot CRM en de marketing-, sales- en servicehub. Webwonders ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte websites in HubSpot CMS, passend bij je huisstijl.

HubSpot CMS Hub
Hubspot Buyer Persona

HubSpot CRM

Met het HubSpot CRM beheer je overzichtelijk je contacten. Met dit gratis CRM kun je per contact zien welke acties ondernomen zijn op je website, welke contactmomenten er geweest zijn wat de kenmerken zijn van dit contact. Daarnaast maak je gemakkelijk lijsten aan zodat je contacten segmenteert op bepaalde eigenschappen of acties. Door de integratie met je website worden contactgegevens die op formulieren ingevuld worden, direct opgeslagen in het HubSpot CRM.

Nog een voordeel: migratie vanuit andere systemen is een fluitje van een cent!

Hubspot Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub is dé totaaloplossing om jouw marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Deze geavanceerde software biedt een breed scala aan tools en functies waarmee je jouw marketingstrategieën kunt plannen, uitvoeren en analyseren op een manier die voorheen niet mogelijk was. Van e-mailmarketing en social media beheer tot CRM-integratie en website-analyse, HubSpot Marketing Hub is ontworpen om jouw marketinginspanningen te automatiseren, personaliseren en op te schalen, zodat je jouw doelgroep effectiever kunt bereiken en de klantbetrokkenheid kunt verbeteren..

Met HubSpot Marketing Hub kun je eenvoudig en diepgaand inzicht krijgen in je marketingprestaties, wat essentieel is voor het optimaliseren van je campagnes en verkoopproces. Dit maakt HubSpot Marketing Hub een onmisbare tool voor elk bedrijf dat zijn marketingactiviteiten wil verbeteren.

Verbeter de efficiëntie van je marketingactiviteiten met automatisering en personalisatie. HubSpot Marketing Hub biedt de tools om je strategie te verfijnen en je bedrijf te laten groeien. Til je marketinginspanningen naar een hoger niveau met HubSpot.

Hubspot Sales Hub

HubSpot Sales Hub

De HubSpot Sales Hub is ontworpen als een krachtig platform om salesprofessionals te helpen bij het optimaliseren en verbeteren van hun verkoopactiviteiten. Met deze tool kun je moeiteloos al je salesactiviteiten beheren op één centrale plek, waardoor automatisering en geoptimaliseerde processen binnen handbereik zijn. Het biedt een innovatieve benadering voor het beheren van contacten en deals, het automatiseren van e-mails en taken, en het verkrijgen van diepgaande inzichten in teamprestaties via intuïtieve rapportages.

Belangrijke functies zoals contact- en dealbeheer, e-mailautomatisering, taken- en activiteitenmanagement, en uitgebreide rapportage- en analyseopties stellen sales teams in staat om efficiënt en effectief te werken, terwijl integratie met andere systemen zorgt voor een geïntegreerd verkoopproces.

HubSpot Sales Hub biedt voordelen zoals efficiëntie door automatisering, consistente klantinformatie, betere communicatie, verbeterde samenwerking, en waardevolle rapporten voor het optimaliseren van verkoopstrategieën en resultaten.

Hubspot Service Hub

HubSpot Service Hub

HubSpot Service Hub is het complete platform dat speciaal is ontwikkeld om de tevredenheid van klanten te vergroten en je klantenserviceprocessen te optimaliseren. Dit geavanceerde softwareplatform maakt het mogelijk om alle interacties met klanten efficiënt te beheren, van het eerste contact tot de nazorg, waardoor een vlekkeloze ervaring voor zowel klanten als serviceteams wordt gegarandeerd.

De voordelen van HubSpot Service Hub zijn een verhoogde klanttevredenheid, operationele efficiëntie dankzij automatisering, snellere probleemoplossing, duurzame klantrelaties en waardevolle inzichten in klantbehoeften voor continue verbetering.

Met geïntegreerd klantinteractiebeheer, automatisering, self-service opties en uitgebreide analyse mogelijkheden biedt HubSpot Service Hub de tools voor uitmuntende klantenservice. Het tilt jouw klantenservice naar een hoger niveau door communicatie te optimaliseren, self-service aan te bieden en diepgaande inzichten te verkrijgen uit klantenservice data.

Hubspot CMS Hub (1)

HubSpot CMS Hub

HubSpot CMS Hub is een geavanceerd Content Management System (CMS) dat perfect is geïntegreerd in een alles-in-één CRM-platform. Het is ontworpen om niet alleen je website visueel aantrekkelijk te maken, maar ook om je te ondersteunen bij het behalen van je marketingdoelen met een intuïtieve interface en krachtige optimalisatietools.

Voordelen van HubSpot CMS zijn aanpasbare templates, efficiënt pagina's creëren en optimaliseren voor SEO, A/B testen, en dynamische content die aansluit bij leads en klanten, met integratie van CRM en marketing automation voor maximaal resultaat.

Met HubSpot CMS profiteer je van de laatste updates en integratiemogelijkheden tegen een competitieve prijs, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die online willen groeien, zonder zorgen over hosting of onderhoud.

Wil je meer ontdekken over de inzichten die HubSpot biedt voor jouw bedrijf?

Maak vrijblijvend een afspraak met Thijs.

Afspraak met Thijs
WW Teamfoto CTA Thijs 1378
Partner Badge Color 1

Gecertificeerd HubSpot partner

Wij zijn gecertificeerd HubSpot Solutions Partner. Dit word je niet zomaar, je moet voldoen aan strenge eisen en je moet je kennis up to date houden. Onze medewerkers zijn gecertificeerd in marketing, sales of CMS development. Webwonders ontwikkelde ook de officiële HubSpot integratie voor Umbraco, die nu door gebruikers over heel de wereld gebruikt wordt. 

Als gecertificeerd HubSpot partner heb je aangetoond dat je in staat bent om HubSpot in te richten en klaar voor gebruik te maken en dat je de strategie voor het gebruik van de software kunt maken. Zonder strategie heb je niet veel aan de tool.

Neem contact op voor een HubSpot demo 

Implementeren van HubSpot

Het implementeren van HubSpot is een essentiële stap voor bedrijven die streven naar efficiëntie, integratie van marketing-, sales-, en klantenserviceteams, en een krachtige aanpak van leadgeneratie en klantrelatiebeheer. Met HubSpot kies je voor een alles-in-één oplossing die niet alleen je digitale aanwezigheid versterkt, maar ook zorgt voor een ongeëvenaarde klantbeleving.

Een succesvolle implementatie van HubSpot vereist een doordachte aanpak, inclusief procesanalyse, doelstellingen, een gedetailleerd implementatieplan, data-import en -organisatie, teamtraining en technische setup voor een vlotte overgang en optimaal gebruik van het platform. Dit omvat integratie met tools, configuratie van de HubSpot-omgeving en instelling van domeinen, e-mail en trackingcodes voor effectieve marketing-, sales- en service-inspanningen en consistente branding en SEO-voordelen.

Het meten van het succes van je HubSpot implementatie is cruciaal voor het beoordelen van de impact op je bedrijf. Beoordeel KPI's, analyseer marketing- en salesactiviteiten, meet klanttevredenheid en beoordeel de effectiviteit van je team. Met professionele begeleiding van een ervaren team zoals Webwonders, kun je optimaal profiteren van HubSpot voor toekomstige groei en succes.

Webwonders is dé HubSpot partner van de brainport regio

Wij willen heel graag laten zien hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien en jouw leven makkelijker kunnen maken. Niet met snelle kortstondige campagnes, maar door middel van inbound marketing investeren in je merk, je klant echt kunnen begrijpen en als een magneet nieuwe leads aantrekken. 

Veelgestelde vragen over HubSpot

HubSpot onderscheidt zich door zijn gratis CRM, waarmee je zonder kosten een solide basis voor je marketing, sales, en serviceactiviteiten legt. Het is je one-stop-shop voor marketing, sales, en service, allemaal verpakt in één gebruiksvriendelijk platform. Zeg maar dag tegen ingewikkeld gedoe en hallo tegen moeiteloze groei. Perfect voor elke Webwonder die z'n bedrijf slim en snel vooruit wil helpen!

HubSpot biedt een breed scala aan functies, waaronder marketing automation, CRM, e-mailmarketing, social media management, analytics en nog veel meer. Gebruikers kunnen profiteren van tools die hen helpen bij het aantrekken, converteren en binden van leads, evenals bij het analyseren en optimaliseren van hun marketingstrategieën.

 

HubSpot tilt je marketing naar een hoger niveau met een gratis CRM die alles verandert. Het is je one-stop-shop voor marketing, sales, en service, allemaal verpakt in één gebruiksvriendelijk platform. Zeg maar dag tegen ingewikkeld gedoe en hallo tegen moeiteloze groei. Perfect voor elke Webwonder die z'n bedrijf slim en snel vooruit wil helpen!

Met HubSpot aan je zijde, krijg je de tools en inzichten die je nodig hebt om je marketing- en salescampagnes naar een hoger niveau te tillen. Inzicht is het beginpunt van elke succesvolle strategie. Dankzij de slimme functies en automatisering van HubSpot, kun je moeiteloos leads genereren, klanten beter bedienen en uiteindelijk je omzet laten groeien.

Advertentietracking met HubSpot is een eitje! In tegenstelling tot de wirwar van analyses op platforms zoals Facebook en Google, houdt HubSpot je advertenties strak georganiseerd binnen je CRM. Dit betekent minder gedoe en meer inzicht in hoe je advertenties presteren, allemaal op één plek.

Beheers de kunst van advertenties met HubSpot’s advertentietool! Of je nu schittert op Google, Facebook, of LinkedIn, HubSpot synchroniseert je campagnes naadloos. Let wel op de fijne lettertjes, want sommige advertentietypes hebben te maken met API-beperkingen. Toch zorgt HubSpot ervoor dat je de controle houdt en je advertentiestrategieën moeiteloos kunt uitvoeren.

Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar binnen HubSpot, elk met unieke voordelen en functionaliteiten. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde marketingtools, krachtige sales automation, uitstekende klantenserviceoplossingen of een efficiënt content management systeem, HubSpot heeft het allemaal. Door het juiste abonnement te kiezen dat aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, kun je optimaal profiteren van de mogelijkheden die het platform biedt. Of je nu een startup bent die leads wil genereren of een gevestigd bedrijf dat de klantenservice wil verbeteren, er is altijd een passend HubSpot-abonnement voor jouw organisatie.

 

Om te beginnen met HubSpot, start je met een gratis proefperiode via hun site. Dit biedt je de kans om alle functies te ontdekken en te leren hoe je ze effectief inzet. Voor diepgaande ondersteuning en training staat HubSpot klaar om je te begeleiden. Voor persoonlijk advies of hulp bij je HubSpot reis, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Thijs voor deskundige begeleiding.

 

Een essentieel aspect van het gebruik van HubSpot CRM is het kunnen meten van de return on investment (ROI) van je investering. Door de juiste tools en analyses te gebruiken, kun je de effectiviteit van je marketing- en verkoopinspanningen volgen en meten. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel leads en klanten je hebt gegenereerd dankzij HubSpot en welke inkomsten hieruit voortvloeien. Door deze gegevens bij te houden en te analyseren, kun je de ROI van je investering in HubSpot nauwkeurig meten en optimaliseren voor maximale resultaten. Het is belangrijk om regelmatig te evalueren en aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit je investering in HubSpot CRM.

Wij ontwikkelen een marketingstrategie zo dik dat je paplepel erin blijft staan. Op basis van de wensen en pijnpunten van de ideale klant maken we gepaste content en een pragmatisch marketingactieplan. Met supervette campagnes slepen we de ene na de andere lead voor je binnen...

Wij zorgen ervoor dat jij HubSpot meteen kunt gaan gebruiken voor je marketing, sales of website. We zorgen voor een super snelle en zorgeloze implementatie. Jezelf druk maken doe maar over andere dingen.

Wij designen een volledig custom website voor optimale conversie, merkbeleving en uitstraling. Vervolgens bouwen we deze helemaal naar wens op in HubSpot, ontwikkelen templates, landingspagina's, blogs en mailingtemplates om je vingers bij af te likken. 

Het enige waar jij je nog zorgen over hoeft te maken is het onderhouden van de website in je hangmat en het verwerken van al die conversies...

Meer weten over HubSpot CMS?

Wij kunnen een migratie naar HubSpot doen vanuit andere CRM oplossingen zoals salesforce of we richten HubSpot CRM volledig in als er nog geen gebruik gemaakt wordt van een systeem.

Hulp nodig bij het automatiseren van je salesproces? Of je nu werkt vanuit excel, pipedrive of salesforce: wij richten je salesproces helemaal in of migreren bestaande data naar HubSpot zodat je CRM, marketing en sales volledig geïntegreerd zijn.