Skip to content

Umbraco Partner:
een erkenning van
expertise en betrokkenheid

In het hart van de digitale wereld draait alles om vertrouwen en expertise. Daarom is het kiezen van de juiste partner voor jouw CMS-oplossingen van cruciaal belang. In de Brainport regio schittert Webwonders als dé Platinum Partner van Umbraco, een titel die zowel onze deskundigheid als onze toewijding belichaamt.

Waarom kiezen voor een Platinum Partner?

Bij Webwonders zijn we trots om ons nu Umbraco Platinum Partner te mogen noemen, een status die ons onderscheidt als een van de slechts zeven dienstverleners in Nederland, en de allereerste in de Brainportregio met deze erkenning.

Als Platinum Partner bevestigt onze certificering dat we beschikken over de diepgaande kennis en vaardigheden om jouw projectbehoeften te vervullen. Vertrouwen is essentieel, en met een gecertificeerd team weet je dat je project in deskundige handen is. Deze erkenning, een stap omhoog van onze status als Umbraco Gold partner vorig jaar, toont onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid.

Drievoudige MVP: Een erkenning van onze bijdrage

Bij Webwonders rusten we niet op onze lauweren. We zijn er trots op dat onze lead developer driemaal als MVP is erkend door Umbraco, wat onze toewijding aan uitmuntendheid en de gemeenschap benadrukt.

Actieve Communityleden

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen zakendoen. Wij zijn actieve deelnemers aan de Umbraco-gemeenschap en dragen bij aan communitygroepen. Als adviseurs voor het CMS Community Team van Umbraco zetten we ons in voor continue verbetering en delen we onze kennis en ervaring met anderen.

Als je zoekt naar een partner die niet alleen expertise en kwaliteit biedt, maar ook betrokken is bij het grotere goed van de Umbraco-gemeenschap, dan is Webwonders jouw ideale keuze. Onze erkenningen en betrokkenheid zijn getuigenissen van onze toewijding aan uitmuntendheid en aan jou.

Vraag een Umbraco scan aan

Wij lopen je volledige website na en kijken wat er nodig is.

Vraag scan aan!
Webwonders Umbraco MVP

Veelgestelde vragen over Umbraco Partner

Een Platinum Partner van Umbraco zijn, betekent dat een bedrijf een hoog niveau van expertise en betrokkenheid heeft getoond met het Umbraco CMS. Het is een erkenning die aangeeft dat het bedrijf voldoet aan bepaalde normen en verwachtingen die door Umbraco zijn vastgesteld.

Ja, bij Webwonders zijn alle ontwikkelaars gecertificeerd. Dit toont aan dat we uitgebreide kennis en vaardigheden hebben met betrekking tot het Umbraco CMS en dat we gekwalificeerd zijn om op het platform te werken.

Driemaal als MVP (Most Valuable Person) erkend worden door Umbraco is een eer die aangeeft dat een individu of bedrijf bijzonder actief en waardevol is geweest voor de Umbraco-gemeenschap. Het betekent dat Webwonders regelmatig bijdraagt aan de code, kennis deelt en andere leden van de gemeenschap ondersteunt.

Webwonders is niet alleen actief in zakendoen, maar draagt ook actief bij aan de Umbraco-gemeenschap. We nemen deel aan communitygroepen en zijn adviseurs voor het CMS Community Team van Umbraco, waar we onze expertise delen en bijdragen aan de continue verbetering van het platform.

Webwonders onderscheidt zich als een Gold Partner met gecertificeerde ontwikkelaars, meerdere MVP-erkenningen en actieve deelname aan de Umbraco-gemeenschap. Onze betrokkenheid bij het CMS Community Team en onze algemene bijdrage aan de gemeenschap toont onze toewijding aan onze klanten.