Skip to content

Umbraco Commerce: de ultieme e-commerce oplossing voor jouw webshop

Webshops zijn voortdurend op zoek naar manieren om zich te onderscheiden en hun online bedrijf te laten groeien. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde speler met complexe eisen, Umbraco Commerce biedt een geïntegreerde oplossing die naadloos aan je behoeften voldoet.

Waarom kiezen voor Umbraco Commerce?

Op maat gemaakt: Zowel technisch als in design en branding, Umbraco Commerce is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Profiteer van de kracht van Umbraco CMS en bied een naadloze ervaring voor zowel beheerders als klanten.

Compleet geïntegreerde oplossing: Umbraco Commerce is méér dan alleen een online winkel. Het biedt een allesomvattende oplossing met ordermanagement, kortingen, checkout, cardsmanagement, multistore en multilanguage. Het maakt niet uit of je behoeften eenvoudig of complex zijn, dit platform is flexibel genoeg om ze allemaal aan te pakken.

Customizability en flexibiliteit: Elk bedrijf is uniek, en daarom verdien je een platform dat zich aanpast aan jou in plaats van andersom. Of je nu je branding wilt afstemmen, technische specificaties wilt aanpassen of zelfs producten uit een andere database of ERP- of PIM-systeem wilt integreren, Umbraco Commerce kan het aan.

Een naadloze ervaring: Door de volledige integratie met Umbraco profiteer je van een krachtige combinatie van content management en e-commerce, wat resulteert in een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Of je nu meerdere talen, valuta's, belastingtarieven, winkels of zelfs markten wilt bedienen, Umbraco Commerce is veelzijdig en schaalbaar.

Betaalbaar en Transparant: Vaste, begrijpelijke licentiekosten betekenen geen verrassingen. Je weet altijd waar je financieel aan toe bent.

Voordelen van Umbraco Commerce

Intuïtief orderbeheer: Houd eenvoudig de controle over je bestellingen met kleur-gecodeerde statuslabels voor een snelle verwerking.

Data-gedreven beslissingen: Dankzij een ingebouwd dashboard en analytics sectie heb je altijd zicht op de prestaties van je webshop.

Ondersteuning voor populaire betalingsproviders: Kies uit een reeks van geïntegreerde betalingsproviders zoals Stripe, PayPal, Mollie en meer. Of integreer eenvoudig je eigen dankzij de API.

Verkoopstimulansen: Gebruik de ingebouwde kortings- en beloningsbouwer voor productkortingen, bundelkortingen, verzendkortingen en meer. Volledig uit te breiden naar je eigen behoeften.

Uitbreidbaar en koppelbaar: Vanwege het open karakter van Umbraco Commerce, kun je het eenvoudig koppelen aan externe systemen en tools.

Is Umbraco Commerce geschikt voor jou?

Heb je al enige tijd een webshop en zie je stabiele groei? Maar merk je ook dat je huidige systeem zijn beperkingen begint te tonen of minder betrouwbaar wordt? Dit is het moment om te overwegen naar een robuuster en flexibeler platform over te stappen. Umbraco Commerce is specifiek ontworpen om jouw e-commerce ambities naar het volgende niveau te tillen.

Ondersteuning en Succesverhalen

Bij Webwonders staan we altijd klaar om je te ondersteunen bij je Umbraco Commerce reis. Benieuwd naar de successen die anderen al hebben bereikt met deze krachtige e-commerce oplossing? Bekijk onze case studies voor inspirerende voorbeelden van hoe Umbraco Commerce bedrijven naar een hoger niveau tilt.

Of je nu je webshop net begint of al jaren draait en een groeispurt doormaakt, Umbraco Commerce is de ideale vervolgstap om je e-commerce ambities verder te nemen. Geniet van de flexibiliteit, schaalbaarheid en kracht van een platform dat is ontworpen voor de toekomst van e-commerce.

Umbraco Cloud brengt het beste van twee werelden samen: de flexibiliteit en kracht van Umbraco, gecombineerd met de efficiëntie en schaalbaarheid van cloud-hosting. Het is de toekomst van webontwikkeling, vandaag al beschikbaar.

Vraag een Umbraco scan aan

Wij lopen je volledige website na en kijken wat er nodig is.

Umbraco demo aanvragen
Webwonders Umbraco MVP

Veelgestelde vragen over Umbraco Commerce

Umbraco Commerce is een geïntegreerde e-commerce oplossing die naadloos aansluit op het Umbraco CMS. Het biedt een scala aan functies zoals ordermanagement, kortingen, checkout, cardsmanagement, multistore, en multilanguage.

Ja, Umbraco Commerce is zowel geschikt voor eenvoudige als voor complexe e-commerce behoeften. Het platform is volledig schaalbaar, waardoor het kan meegroeien met de veranderende behoeften van je bedrijf.

Zeker! Zelfs als je producten in een andere database staan, vormt dat geen probleem voor Umbraco Commerce.

Umbraco Commerce is volledig te customizen, zowel technisch als in design en branding. Dit betekent dat je het platform kunt aanpassen om perfect aan te sluiten bij jouw merkidentiteit en specifieke eisen.

Nee. Umbraco Commerce werkt met vaste, transparante licentiekosten. Je komt dus niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan.

Bij Webwonders zijn we gespecialiseerd in Umbraco Commerce. We staan klaar om je te helpen bij elke stap, van de opzet tot uitbreiding en optimalisatie.

Ja, het platform ondersteunt een aantal populaire betalingsproviders zoals Stripe, PayPal, Nets, Mollie, en Klarna. Mocht je een specifieke provider missen, dan kun je dankzij de API van Umbraco Commerce eenvoudig je eigen integratie maken.

Absoluut! Met de ingebouwde Discount Rules en Rewards builder kun je verschillende soorten kortingen en beloningen instellen. Bovendien is het systeem volledig uitbreidbaar, waardoor je je eigen kortingsregels en beloningen kunt creëren.

 

Ja, Umbraco Commerce heeft een ingebouwd dashboard dat een direct overzicht geeft van de prestaties van je winkel, evenals een analytische sectie om je prestaties in de loop van de tijd te volgen.

Door over te stappen op of te kiezen voor Umbraco Commerce. Het is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij hun groei, vooral als je merkt dat je huidige systeem traag of onbetrouwbaar wordt.