Skip to content

Umbraco Workflows:
nauwkeurige contentbeheer in publicatie

Het beheren van content, vooral in grotere organisaties, kan een complexe taak zijn. Er kunnen verschillende versies van een document zijn, verspreid over meerdere teams. Het bijhouden van wie welke wijzigingen heeft aangebracht en zorgen dat alle stakeholders hun goedkeuring geven, kan een behoorlijke uitdaging vormen. Misschien heb je al eens ervaren dat belangrijke content live ging zonder de nodige controles, of dat er verwarring ontstond over de laatste versie van een document.

Een gestroomlijnde workflow is een onmisbaar element van elk contentmanagementsysteem. Met Umbraco Workflows kun je jouw contentstrategie naadloos uitvoeren, van het initiële concept tot de uiteindelijke publicatie.

Wat is Umbraco Workflow?

Umbraco Workflow is een geavanceerde uitbreiding voor het Umbraco CMS die zorgt voor een gestroomlijnde contentpublicatie en -goedkeuring. Het is ontworpen om teams te helpen bij het beheren van complexe contentprojecten door het creëren van aangepaste goedkeuringsprocessen. Of je nu met een klein team werkt of met meerdere afdelingen in een grote organisatie, Umbraco Workflow zorgt voor een helder en gestructureerd pad van contentcreatie tot publicatie. Hierdoor kunnen contentmanagers, copywriters en bedrijven met vertrouwen publiceren, wetende dat elk stuk content de juiste goedkeuringsstappen heeft doorlopen.

Wat kan ik met Umbraco Workflow?

Periodieke content reviews: Het onderhouden van een actuele en accurate website is cruciaal voor elk bedrijf. Om ervoor te zorgen dat jouw gegevens up-to-date blijven, biedt Umbraco de mogelijkheid voor periodieke content reviews. Zo kun je eenvoudig controleren of essentiële gegevens, zoals adressen van verschillende locaties, actueel zijn.

Creëren en beheren van Workflows: Umbraco stelt je in staat om gepersonaliseerde workflows te ontwerpen. Dit betekent dat je niet alleen de workflowstappen en goedkeuringsprocessen kunt definiëren, maar ook wie erbij betrokken is en wanneer.

Content approval Workflows: Publiceren met vertrouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Umbraco Workflows versterkt het standaard publicatiemodel van Umbraco, waardoor je een robuust en betrouwbaar goedkeuringsproces krijgt. Zo weet je zeker dat de content die je publiceert altijd van topkwaliteit is.

Aanpasbaarheid en flexibiliteit: Elke organisatie heeft zijn eigen unieke behoeften en uitdagingen. Met Umbraco's aanpasbare workflow engine kun je het goedkeuringsproces vormgeven zodat het naadloos aansluit bij de structuur en behoeften van jouw organisatie.

Volledige integratie in Umbraco CMS: Umbraco Workflows is niet zomaar een toevoeging; het is een natuurlijke uitbreiding van wat Umbraco al te bieden heeft. Het integreert perfect met bestaande functies en biedt tegelijkertijd een nieuwe set tools die zowel vertrouwd als vernieuwend zijn.

Kenmerken en licentieopties: Elk project is uniek, en daarom biedt Umbraco Workflows verschillende functies en licentieopties. Of je nu kiest voor de gratis versie of de volledige ervaring met ondersteuning van Umbraco HQ, er is een oplossing die bij jou past.

Wanneer is Umbraco Workflow iets voor mij?

Als je merkt dat je regelmatig behoefte hebt aan meerdere lagen van contentbeoordeling en -goedkeuring, is Umbraco Workflow mogelijk jouw ideale oplossing. Bedrijven die meerdere belanghebbenden of afdelingen hebben die betrokken zijn bij het contentcreatieproces kunnen bijzonder profiteren van deze functionaliteit. Ook als je behoefte hebt aan gedetailleerde verslaglegging van wie wat heeft gewijzigd of goedgekeurd, biedt Umbraco Workflow de nodige transparantie. Kortom, als je streeft naar kwaliteitsbeheersing, helderheid in processen en een vlotte samenwerking tussen teams, dan kan deze uitbreiding voor Umbraco CMS een waardevolle toevoeging zijn voor jouw organisatie.

Umbraco Workflows brengt structuur en efficiëntie in jouw contentmanagementproces. Of je nu een contentstrategie opzet voor een klein bedrijf of een grote organisatie, met de workflows van Umbraco ben je verzekerd van kwaliteit en precisie bij elke stap.

Vraag een Umbraco scan aan

Wij lopen je volledige website na en kijken wat er nodig is.

Vraag scan aan!
Webwonders Umbraco MVP

Veelgestelde vragen over Umbraco Workflow

Umbraco Workflow is een geavanceerde uitbreiding voor het Umbraco CMS die zorgt voor een gestroomlijnde contentpublicatie en -goedkeuring. Het helpt teams bij het beheren van complexe contentprojecten door aangepaste goedkeuringsprocessen te creëren.

Met Umbraco Workflow kun je periodieke content reviews uitvoeren, gepersonaliseerde workflows creëren en beheren, content approval workflows instellen, en het systeem aanpassen voor flexibiliteit en integratie binnen Umbraco CMS.

Om ervoor te zorgen dat gegevens, zoals adressen van verschillende locaties, up-to-date blijven op je website.

Umbraco stelt je in staat om gepersonaliseerde workflows te ontwerpen, waarbij je de workflowstappen, goedkeuringsprocessen, betrokken personen en timing kunt definiëren.

Het versterkt het standaard publicatiemodel van Umbraco, waardoor je een robuust en betrouwbaar goedkeuringsproces krijgt. Dit zorgt ervoor dat gepubliceerde content altijd van topkwaliteit is

Umbraco Workflows is een natuurlijke uitbreiding van wat Umbraco al te bieden heeft. Het integreert naadloos met de bestaande functies en introduceert tegelijkertijd nieuwe tools.

Umbraco Workflows biedt verschillende functies en licentieopties, variërend van een gratis versie tot een volledige ervaring met ondersteuning van Umbraco HQ.

Als je behoefte hebt aan meerdere lagen van contentbeoordeling en -goedkeuring, gedetailleerde verslaglegging van wijzigingen en goedkeuringen, en als je streeft naar kwaliteitsbeheersing en heldere processen tussen teams.

Umbraco Workflows brengt structuur en efficiëntie in het contentmanagementproces, waardoor kwaliteit en precisie bij elke stap worden gewaarborgd.

Ja, of je nu een contentstrategie opzet voor een klein bedrijf of een grote organisatie, met de workflows van Umbraco ben je verzekerd van kwaliteit en precisie bij elke stap.