Umbraco website

Wat is Umbraco? Umbraco is een open source Content Management Systeem (CMS). Door de grote mate van flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid is Umbraco uitgegroeid tot het leidende CMS gebaseerd op Microsoft.Net technologie. Umbraco leent zich uitstekend voor maatwerk oplossingen.

Umbraco Website

Waarom een Umbraco website?

Umbraco is de beste basis als het om content gaat, of het gaat om een website, intranet of een e-commerce oplossing. Met Umbraco zitten we niet vast in een template maar hebben we volle controle over de code. Dit maakt het koppelen met bestaande software oplossingen mogelijk zonder problemen. Zelfs volledige integratie is geen probleem.

Onze Umbraco guru Frans de Jong vertelt meer over de eindeloze voordelen van Umbraco voor het bouwen en onderhouden van je website:

Extreem gebruiksvriendelijk

Voor onze klanten staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Op dit gebied blinkt Umbraco uit. De website of intranet oplossing is qua structuur en content één op één aanwezig in de backoffice. Door deze opzet is het vullen van de site met content en het aanmaken van nieuwe pagina’s een simpele handeling.

Het CMS is niet overladen met allerhande knoppen op diverse plekken. De leercurve van Umbraco is kort en een content editor kan er na een korte instructie direct mee aan de slag. Ook het functioneel beheer kan intern worden verzorgd. Hierbij krijgt een medewerker toegang tot bijvoorbeeld het gebruikersbeheer, waarmee zelf gebruikers, rechten en instellingen kunnen worden beheerd.

 

Umbraco community

Het Umbraco project wordt ondersteund door een grote actieve community van meer dan 220.000 leden. Dit heeft geleid tot meer dan 500.000 actieve installaties in 2018. De actieve community zorgt ook voor de snelle ontwikkeling van Umbraco en zorgt er voor dat de veiligheid voorop blijft staan.

Met een Umbraco website kun je zelf gemakkelijk:

 • Teksten aanpassen
 • Nieuwe pagina’s aanmaken
 • Navigatie aanpassen
 • Afbeeldingen plaatsen
 • YouTube video’s plaatsen
 • Nieuwsberichten / blogposts plaatsen
 • Indelingen aanpassen
 • Verschillende gebruikers aanmaken voor het beheer van de website
 • Zoekmachine optimalisatie toepassen
 • Bezoekersgegevens bekijken
 • Formulieren aanpassen en aanmaken

En nog veel meer...

Umbraco partner

Webwonders is official Umbraco certified partner. Onze developers kennen het systeem van binnen en buiten en scholen zich doorlopend bij. Hierdoor kun je zeker zijn van een optimale inzet van het systeem.

Umbraco Certified Partner
Registered Partner Cloud Powerhouse Badge RGB

Umbraco cloud

Sinds een paar jaar biedt Umbraco een cloud oplossing. Met deze cloudoplossing is Umbraco altijd up-to-date, veilig en snel. Deze manier van hosting is erg efficiënt en bespaart tijd die nodig is voor het beveiligen van Umbraco. Zo kan alle aandacht naar het door ontwikkelen en creëren van goede content voor jouw Umbraco website. Als official Umbraco powerhouse heeft Webwonders ruime ervaring met Umbraco Cloud. 

Umbraco website cases

Umbraco corporate website

Stabiele, schaalbare en makkelijk te beheren maatwerk corportae en werken bij website voor Sioux Technologies.

Bekijk de case

Umbraco intranet en website

Advocatenkantoor Van Traa Advocaten online profileren als kennispartner met makkelijk beheerbare website en intranet.

Bekijk de case

Toegankelijke Umbraco website

Makkelijk te beheren, gepersonaliseerde en veilige overheidswebsite volgens de WCAG 2 richtlijn.

Bekijk de case

Meer weten over Umbraco websites?

Onze experts vertellen je er alles over! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Contact opnemen