Skip to content

iTrainee

Data-gedreven optimalisatie van inbound recruitment met HubSpot

Itrainee Header

iTrainee, de matchmaker tussen jonge talenten en bedrijven op zoek naar SAP-consultants, had als belangrijkste doel het automatiseren en inzichtelijk maken van hun marketingprocessen met HubSpot

  • Inrichting van HubSpot portal: Speciaal ontwikkeld voor effectieve inbound recruitment
  • Ontwikkeling en integratie van custom thema's en templates: Naadloze integratie binnen HubSpot voor een gestroomlijnde gebruikerservaring
  • Koppeling met digitale marketingplatforms: Integratie van Google Ads en sociale media voor verbeterd marketinginzicht
  • Automatisering van recruitmentprocessen: Implementatie van workflows voor kandidaat scoring en nurturing, inclusief automatische follow-ups
  • Training en data-analyse: Versterking van het marketing- en recruitmentteam met trainingen, en inrichting van dashboards en rapportages voor heldere inzichten
Itrainee Screens

Resultaten

  • Data-gedreven inzicht in kandidaten: Duidelijkheid over de herkomst en kwaliteit van kandidaten.
  • Automatisering van het wervingsproces: Efficiëntieverbetering en ontlasting van de recruiters.
  • Automatische opvolging: Consistente interactie met kandidaten in de talentpool.
  • Gerichte marketingcampagnes: Dankzij de integratie met Google Ads en sociale media werden doelgerichte marketingcampagnes mogelijk.
  • Zelfstandig en effectief team: Het iTrainee marketing- en recruitmentteam is nu volledig bekwaam in het gebruik en beheer van HubSpot-tools na intensieve training en begeleiding.

Met Webwonders' expertise hebben we een revolutionaire sprong in recruitment gemaakt, waarbij technologie en persoonlijke benadering naadloos samenkomen.

Workflow

Recruitment transformeren met HubSpot automatisering

iTrainee is een dynamische en data-gedreven speler op de markt van SAP-consultancy. Ze zijn gespecialiseerd in het vinden en opleiden van jong talent voor een carrière als SAP-consultant. Hun unieke benadering van matching zorgt ervoor dat pas afgestudeerden en ambitieuze bedrijven elkaar vinden in een wereld waar technologie en bedrijfsprocessen centraal staan.

In hun streven om de wervingsprocessen te verbeteren, heeft iTrainee samengewerkt met Webwonders om een strategie te ontwikkelen die niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook een meer gepersonaliseerde ervaring biedt aan zowel kandidaten als bedrijven. Centraal in deze strategie stond de implementatie van HubSpot, dat op maat gemaakt werd voor iTrainee's unieke recruitmentbehoeften. Dit omvatte de integratie van digitale marketingtools zoals Google Ads en sociale media, wat resulteerde in verbeterde leadgeneratie en nauwkeurige tracking van kandidaatinteracties.

Een belangrijke innovatie was de ontwikkeling van een geautomatiseerde workflow voor kandidaatbeheer, ondersteund door data-analyse. Dit systeem stelde iTrainee in staat om de communicatie met potentiële kandidaten te personaliseren en te automatiseren, wat resulteerde in een efficiëntere en effectievere wervingscyclus. De implementatie van geavanceerde rapportagefuncties bood verder inzicht in de effectiviteit van hun recruitmentinspanningen.

Deze aanpak heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering in het wervingsproces van iTrainee, waardoor ze hun positie als toonaangevende aanbieder van jonge, talentvolle SAP-consultants hebben versterkt. De samenwerking met Webwonders heeft niet alleen de operationele efficiëntie verhoogd, maar ook gezorgd voor een waardevolle bijdrage aan het verbeteren van de algehele kandidaatervaring met een data-gedreven benadering.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7