Skip to content

Online marketing

Wij helpen je met het ontwikkelen en uitvoeren van een online marketing strategie gericht op het genereren van leads. Creatief en superrelevant; dé twee voorwaarden voor online succes. Een goed doordachte online marketingstrategie converteert online vreemden tot trouwe fans. 

Online marketing diensten

Voor een onderscheidende profilering van je merk is een realistische strategie van groot belang. Je dient je ideale klant op voorhand te kennen; wie is hij, waar is hij online te vinden en waar zoekt hij naar? Mix je deze wetenschap met een originele boodschap dan creëer je online kansen. Met online marketing maken we van jouw website in een paar stappen een leadgeneratie tool.

Webwonders biedt verschillende diensten aan om te zorgen dat je online gevonden wordt. Samen bepalen we welke online marketing activiteit(en) jouw organisatie helpen om online succes te behalen. Deze diensten kunnen zowel los als gecombineerd ingezet worden, wij geven graag maatwerk advies voor jouw organisatie. 

Zoekmachine marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en betaalde zoekmachine campagnes (SEA) met Google Ads voor meer website bezoekers.

Zoekmachine marketing

Data analyse & rapportage

Het uitvoeren van data analyses en het leveren van overzichtelijke rapportages met bruikbare inzichten voor jouw business.

Data analyse & rapportage

Content productie

Het creëren van diverse content items zoals artikelen, e-books, infographics, whitepapers, social media posts, en interactieve tests.

Content productie

E-mail marketing

Het creëren van campagnes en het automatiseren van terugkerende taken.

Email marketing

Social media marketing

Relevante content creëren en plaatsen op de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt.

Social media marketing
Ebook Leadgeneratie

Je website als leadgeneratie machine

Wil jij weten hoe je van je website een leadgeneratie machine maakt? In dit e-book geven we je 30 concrete tips en voorbeelden uit de praktijk waar je direct mee aan de slag kunt.

Download het e-book

Succesvolle online marketing strategie

Aan de basis van een succesvolle online marketingstrategie ligt jouw klant. En dus niet jouw bedrijf of product, maar de diepgewortelde droom van jouw doelgroep. Wij zorgen dat deze behoeften door middel van buyer personas boven tafel komen. Hierbij maken wij gebruik van online onderzoek, observaties en interviews. Pijnen nemen we weg en op behoeften spelen we in met content waar je doelgroep echt wat aan heeft. Wat zijn jouw buyer personas? Wij hebben een handig template opgesteld om je op weg te helpen.  

Download buyer persona template

Digital marketing als levensstijl

Online marketing is een continu proces waar je bovenop moet zitten en waarin je moet blijven investeren, dat is lastig als je het druk hebt weten we bij Webwonders. Wij helpen je om online marketing als cultuur langzaam te integreren in je bedrijf. Om op basis van meetbare resultaten iedereen in je organisatie enthousiast te krijgen om online marketing verder uit te bouwen.

Webwonders helpt je om creativiteit samen te voegen met technologie. Ons team ondersteunt je met een resultaatgericht plan, heldere rapportages en bij het bedenken en creëren van content. Het is onze taak om jouw liefde voor online marketing verder te laten groeien. Door online marketing samen met een ervaren partner op te pakken, wordt het niet alleen makkelijker om dit structureel vol te houden, maar ook stukken leuker.

Worden wij jouw nieuwe marketing collega?

Ja doen we!
Klokgebouw 1200