Content productie

Content Marketing

Content en content marketing

Het woord 'content' is onlosmakelijk verbonden met content marketing. Content marketing bevat alle marketing soorten waarbij voor de doelgroep waardevolle content wordt gemaakt en gedeeld. Het doel hiervan is om een gespecificeerde doelgroep aan te trekken en om te zetten in klanten, zonder direct je product of dienst in de content te vermelden. Door content te creëren waar je doelgroep echt wat aan heeft, trekt je website vanzelf de juiste bezoekers aan. Je hoeft niet langer te schreeuwen om aandacht, bezoekers komen vanzelf op jouw interessante content af. 

Als je een succesvolle website wilt met veel websitebezoekers, zorg dan voor een goede afwisseling tussen tekst en beeld. Dit draagt bij aan een goede online vindbaarheid en meer websitebezoekers.

Voordelen

  • Voeg waarde toe 
  • Gericht op buyer persona(s)
  • Verbeter vindbaarheid online

Handige content kalender

Om je een handje te helpen met content planning, hebben wij deze content kalender gemaakt. Altijd het overzicht en content op het juiste moment!

DOWNLOAD CONTENT KALENDER

Content offers

Content offers zijn er in verschillende vormen en maten. Denk aan blog artikelen, downloadbare kennisartikelen, e-books, infographics, whitepapers, social media posts, video’s, interactieve content en meer. Ons team van copywriters en designers helpt met het bedenken en produceren van content afgestemd op de buyer persona’s, zodat jij biedt waar je doelgroep naar op zoek is.

Download Inbound