Skip to content

Content productie

Met de content van een website wordt de inhoud of het eindresultaat van een webpagina bedoeld. Content kan tekst bevatten maar ook video’s en afbeeldingen. Content kun je downloaden, streamen, opzoeken in zoekmachines als Google en delen op social media als Facebook, Twitter en LinkedIn of via e-mail.

Content en content marketing

Het woord 'content' is onlosmakelijk verbonden met content marketing. Content marketing bevat alle marketing soorten waarbij voor de doelgroep waardevolle content wordt gemaakt en gedeeld. Het doel hiervan is om een gespecificeerde doelgroep aan te trekken en om te zetten in klanten, zonder direct je product of dienst in de content te vermelden. Door content te creëren waar je doelgroep echt wat aan heeft, trekt je website vanzelf de juiste bezoekers aan. Je hoeft niet langer te schreeuwen om aandacht, bezoekers komen vanzelf op jouw interessante content af. 

Als je een succesvolle website wilt met veel websitebezoekers, zorg dan voor een goede afwisseling tussen tekst en beeld. Dit draagt bij aan een goede online vindbaarheid en meer websitebezoekers.

Download Inbound

Content offers

Content offers zijn er in verschillende vormen en maten. Denk aan blog artikelen, downloadbare kennisartikelen, e-books, infographics, whitepapers, social media posts, video’s, interactieve content en meer. Ons team van copywriters en designers helpt met het bedenken en produceren van content afgestemd op de buyer persona’s, zodat jij biedt waar je doelgroep naar op zoek is.

Handige content kalender

Download het gratis contentkalender template

Download gratis template
Strijp S