Zoekmachine marketing

Zoekmachine Marketing (1) (1)

Zoekmachine optimalisatie

Bij dit continue optimalisatieproces zijn vele factoren van belang. Deze factoren zijn grofweg op te delen in drie onderdelen.

 

1. Content

Content is de inhoud van je website. Het is voor zowel zoekmachines als de gebruikers van belang dat deze waarde toevoegt, uniek is en up-to-date. Het is belangrijk om de juiste zoekwoorden te verwerken in landing pagina's, url's, afbeeldingen, video, meta titles, meta descriptions en blogartikelen. Hier worden zowel zoekmachines als bezoekers blij van. 

2. Externe factoren

Wat zeggen anderen over jouw website? Denk hierbij aan zaken als links van andere websites naar jouw website en hoe de interactie op social media met jouw website is. Hoe meer Google jou ziet als autoriteit – bijvoorbeeld doordat andere, relevante websites naar jou verwijzen – hoe hoger je in de zoekresultaten verschijnt.

3. Techniek

Het is van belang dat je website voldoet aan de technische richtlijnen die door Google worden gesteld. Deze richtlijnen zijn met name opgesteld om een optimale user experience voor je bezoeker te garanderen.

Voordelen

  • Meer bezoekers
  • Hogere conversie 
  • Grotere naamsbekendheid

Wil jij beter gevonden worden?

Bereken jouw score nu en ontvang binnen enkele seconden een uitgebreide rapportage over jouw website. 

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren bereik je de juiste personen, op de juiste plaats en op het juiste moment.  Door het inzetten van betaalde advertenties in zoekmachines kom je snel bovenaan in Google. Met je campagne bereik je zeer gericht je doelgroep. Daarnaast zorgt het voor grotere naamsbekendheid en worden er meer bezoekers en conversies gegenereerd.

Voordelen

  • Direct zichtbaar
  • Controle over kosten
  • Volledig inzicht in prestaties

Kosten per klik en uitgaven onder controle

Samen bepalen we de doelstellingen van je campagne en het budget. Wij monitoren constant de campagnes en optimaliseren deze continu. Zo verhogen we het rendement en zorgen we dat de juiste doelgroep bereikt wordt. Onze specialisten kennen het dynamische spel van zoekmachine adverteren van binnen en van buiten.

Sea