Skip to content

Social media marketing

Tegenwoordig kan social media niet meer ontbreken binnen je marketing strategie. Het is een goede manier om met je publiek te verbinden, je merk verder te bouwen, het website verkeer te laten toenemen en je verkopen te vergroten. Interessante social media kanalen voor B2B zijn LinkedIn, Twitter en Facebook.

Communiceren via social media

Wij zorgen ervoor dat klanten blij worden als ze interacteren met jouw bedrijf. Achter elk bedrijf schuilt een verhaal. Hoe is het bedrijf ontstaan, welk probleem lost het op, wat is je missie? Waarom moeten mensen voor jou kiezen in plaats van voor de concurrent? Alle vormen van communicatie moeten aansluiten bij de branding van jouw merk. Wij helpen met je communicatie op de sociale netwerken. 

Social Media

Social media adverteren

Om een specifieke doelgroep te bereiken is het mogelijk om heel gerichte campagnes te laten lopen op social media. Op de social media kanalen kunnen gebruikers op basis van profielkenmerken, activiteiten en interesses heel efficiënt getarget worden. Doordat wij ons precies op de doelgroep richten die je wilt bereiken, we voor een naadloze aansluiting tussen social media en jouw website zorgen en de campagne constant monitoren, analyseren en bijstellen halen we het maximale uit jouw social media campagne binnen het bepaalde budget.

Social media marketing

Wil jij connecten met de juiste doelgroep via social media advertising?

Neem contact op
Whiteboard Draw