Beter gevonden worden

Zoekmachine Marketing (1) (1)

Hoe beter je online gevonden wordt, hoe meer bezoekers op je website. Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine. Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt op de zoektermen waar jouw doelgroep naar zoekt en vergroot je je online vindbaarheid?

Slimme websites

Hoog scoren in de Google zoekresultaten begint met een website die voldoet aan de spelregels van Google. Denk aan de mobiele vriendelijkheid van je site, up-to-date beveiligingscertificaten, content die je hierop publiceert en het belang van het werken met een goed ingericht en beveiligd Content Management Systeem (CMS). Met een dergelijk systeem voldoe je sneller aan de regels voor organische vindbaarheid en is je site technisch goed opgebouwd.

Lees meer

Organisch beter gevonden worden

Meer website bezoekers via de onbetaalde zoekresultaten voor de voor jouw relevante zoekwoorden? Wij realiseren dit door het combineren van drie zaken: content, website optimalisatie en linkbuilding. Dit wordt ook wel SEO genoemd - Search Engine Optimization. 

Lees meer

Zoekmachine Marketing (1) (1)

Inbound marketing

Inbound marketing draait om niet te hoeven schreeuwen om de aandacht, maar door het aanbieden van de juiste informatie op het juiste moment zodat klanten als ware als een magneet naar je toegetrokken worden. Het is dé manier om online beter gevonden te worden, en zorgt ervoor dat je vindbaar bent wanneer klanten met een probleem rondlopen dat jij op kunt lossen. 

Lees meer

Crm Marketing Automation

Betaalde advertenties

Hoger in Google verschijnen gaat met behulp van betaalde advertenties in Google Ads. Door het maken van hoogwaardige, relevante campagnes met bijpassende landingpages en call to actions zorgen we voor een hoge kwaliteitsscore van Google zodat jij bovenaan in Google verschijnt.

Lees meer

Sea