Skip to content

Van Traa Advocaten

Advocatenkantoor online
profileren als kennispartner
met makkelijk beheerbare website

Van Traa Containers

Van Traa Advocaten is gespecialiseerd in internationale handel, transport & logistiek en verzekering & aansprakelijkheid, en zijn gevestigd in Rotterdam. Zij hadden de wens om zich via de online kanalen te profileren als kennispartner op deze kerngebieden. Daarnaast was er de behoefte aan een bedrijfs intranet waarop kennis, informatie over medewerkers, evenementen en mededelingen gedeeld konden worden.

  • Umbraco maatwerk
  • Ondersteuning marketing en communicatie
  • Corporate site
  • Intranet
  • 'Werken bij' website
Van Traa Screens

Verouderde website vernieuwen naar kennisplatform

Van Traa Advocaten stond voor de uitdaging om de informatie van hun oude website te herstructureren en te organiseren, met een logische indeling. Belangrijk was dat alle kennis zoekmachine-vriendelijk werd gepresenteerd, om het kantoor als kennispartner te profileren.

Daarnaast ontwikkelden we voor de interne organisatie een bedrijfsintranet en kennisbank, waardoor alle medewerkers toegang kregen tot relevante informatie.

Ook realiseerden we een 'werken bij' website, essentieel voor het aantrekken van nieuw talent. Dit alles hebben we succesvol voltooid, waarbij we de externe profilering en interne informatiestromen van Van Traa Advocaten aanzienlijk hebben verbeterd.

Case Image Vtraa

Gebruiksvriendelijke websites en huisstijl ontwerp

We hebben met succes een nieuwe corporate website voor Van Traa Advocaten opgezet, waarbij we op basis van zoekwoordenonderzoek een totale herstructurering van de content en een SEO-technisch sterke structuur hebben gerealiseerd. Daarnaast hebben we het Intranet ontwikkeld als centraal informatiepunt voor de interne organisatie en een aparte 'werken bij' website gecreëerd.

Alle drie websites zijn gebouwd in Umbraco, wat het beheer van de content door onze contentbeheerders aanzienlijk vereenvoudigt.

Op het gebied van marketing en communicatie bieden we diverse ondersteunende diensten, zoals het ontwerpen en implementeren van de huisstijl in verschillende uitingen zoals nieuwsbrieven en social media uitingen.

Zelf eenvoudig content beheren

De content managers van Van Traa Advocaten kunnen eenvoudig zelf de content beheren, en ervoor zorgen dat de website up-to-date blijft met de laatste kennis.

De herstructurering van de website middels content clusters heeft gezorgd voor een verbetering van de posities in de organische zoekresultaten.

Door het regelmatig delen van relevante content via de website is het aantal bezoekers sinds de update stijgend.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7