Skip to the content

Creatief en superrelevant; dé twee voorwaarden voor online succes. Een goed doordachte online marketingstrategie converteert online vreemden tot trouwe fans.

Online leads genereren

Koopprocessen starten steeds vaker online. Voor een onderscheidende profilering van je merk is een realistische strategie van groot belang. Je dient je ideale klant op voorhand te kennen; wie is hij, waar is hij online te vinden en waar zoekt hij naar? Mix je deze wetenschap met een originele boodschap dan creëer je online kansen. Met online marketing maken we van jouw website in een paar stappen een leadgeneratie tool. Samen zorgen we dat volstrekt vreemden jouw grootste fans worden.

 

Van buyer persona’s tot blogs

Aan de basis van een succesvolle online marketingstrategie ligt jouw klant. En dus niet jouw bedrijf of product, maar de diepgewortelde droom van jouw doelgroep. Wij zorgen dat deze behoeften door middel van buyer personas boven tafel komen. Hierbij maken wij gebruik van online onderzoek, observaties en interviews. Pijnen nemen we weg en op behoeften spelen we in met content waar je doelgroep echt wat aan heeft.

Hulp in iedere fase

Webwonders helpt je in iedere fase, van het opstellen van buyer persona’s, zoektermenonderzoek en het maken van een plan tot het creëren van content zoals blogs en whitepapers. En wat te denken van video’s en infographics? Ook voor Adwords en social mediacampagnes draaien we onze hand niet om. Wij zorgen dat je online gevonden wordt. We experimenteren, meten en sturen bij. Het gedrag van je doelgroep verandert voortdurend, net als de spelregels van online marketing. Wij veranderen zorgvuldig mee, zodat internet geen web van frustratie, maar juist van kansen is!

 

Content marketing

Content marketing is een onderdeel van online marketing. Zodra je weet wie je online doelgroep is en waar deze zich bevindt ga je relevante content verspreiden, waarmee je antwoord geeft op een specifieke vraag van je doelgroep. Mensen zijn blind geworden voor reclame. Ze verwachten steeds meer content in voor hen relevante context.

Laat jezelf zien met verhalen die relevant zijn. Lok je doelgroep via social media naar jouw landing page en zet ze met call to actions aan tot de volgende fase. Een zoektermenonderzoek kan helpen om de onderwerpen te bepalen. En denk hierbij niet direct alleen in blogs. Ook video’s, infographics, checklists, cartoons en bijvoorbeeld whitepapers zijn perfect in te zetten als content-items.

Vrijblijvend online marketing advies?

Stel je vraag over online marketing aan een specialist.

Online marketing advies

Online marketing als levensstijl

Online marketing is een continu proces waar je bovenop moet zitten en waarin je moet blijven investeren. En dat is lastig als je het druk hebt. Dat weten we. Webwonders helpt je om online marketing als cultuur langzaam te integreren in je bedrijf. Om op basis van meetbare resultaten iedereen in je organisatie enthousiast te krijgen om online marketing verder uit te bouwen.

Webwonders helpt je om creativiteit samen te voegen met internettechnologie. Ons team ondersteunt je met een resultaatgericht plan, heldere rapportages en bij het bedenken en creëren van content. Het is onze taak om jouw liefde voor online marketing verder te laten groeien. Door online marketing samen met een ervaren partner op te pakken, wordt het niet alleen makkelijker om dit structureel vol te houden, maar ook stukken leuker.

 

Inbound marketing 

Wij geloven in de inbound marketing methode om bedrijven succesvol online te laten groeien. In de basis draait deze methode om het aantrekken van klanten door het aanbieden van interessante en relevante content in iedere fase van het aankoopproces. Inbound marketing bestaat uit een strategische mix van doelgroep onderzoek, content creatie, website optimalisatie,  social media, lead generatie, e-mail automatisering en sales funnel ontwikkeling. 

Lees op de pagina inbound marketing meer over:

  • Buyer personas
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Bloggen
  • Marketing campagnes
  • Online marketingkanalen
  • E-mail marketing
  • Dataanalyses

Meetbaar succes

Iedere online marketingstrategie dient een duidelijk doel te hebben. Doelstellingen zijn geformuleerd, resultaten eenvoudig meetbaar en acties altijd duidelijk resultaatgericht. Wij gebruiken HubSpot marketing automation software. Op die manier weten wij exact wat iedere online marketingactiviteit precies kost en wat iedere lead gaat opleveren. 

Voor wie doen we dat?

Een goed gesprek over online marketing?

We zijn altijd benieuwd naar jouw plannen en doelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!