Skip to the content

Je website is het hart van je online activiteiten. Het is dé centrale plek waar bezoekers leads worden en klanten terugkomen voor meer. Een website is allang geen online visitekaartje meer, het is dé hotspot om klanten te werven.

Wat is een goede website?

Een website dient bezoekers te informeren om te converteren. Geïnteresseerden willen op je site concrete antwoorden vinden op hun vragen, zonder toeters en bellen. Je website dient hen te informeren over oplossingen voor hun problemen. Met je website dien je vertrouwen te wekken en te prikkelen, zodat bezoekers zonder twijfel tot actie overgaan.

lead generatie website

Je website als leadgenerator

Je website wordt niet zomaar een geautomatiseerde salestijger. Klanten en prospects staan niet klakkeloos in rijen aan je online deur te bonken voor een aankoop. De concurrentie is moordend dus wil je in het online maaiveld boven de rest uitsteken dan is meer nodig: een doordachte strategie, een prikkelende boodschap, krachtige call to actions en… een beetje magie.

Hoe scoort jouw website?

Voer hier je gegevens in en ontvang direct een gratis rapport met inzicht in de prestaties van je website en mogelijke verbeterpunten.

Hoger scoren in Google

Je website is de uitgesproken plek om nieuwe relaties aan te gaan en uit te diepen, mits je site technisch op orde is. Wil je hoog scoren in de Google zoekresultaten, dan dient je website niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van je doelgroep, maar ook aan de spelregels van Google.

Denk aan de mobiele vriendelijkheid van je site, up-to-date beveiligingscertificaten, content die je hierop publiceert en het belang van het werken met een goed ingericht en beveiligd Content Management Systeem (CMS). Met een dergelijk systeem voldoe je sneller aan de regels voor organische vindbaarheid en is je site technisch goed opgebouwd.

 

Online marketing

Met het technisch bouwen en klantgericht ontwerpen van je website is een belangrijke stap gezet. Je bent in de basis klaar voor het online speelveld. Om van internet echt jouw thuishonk te maken - met een fanbase waar je Ú tegen zegt - dan is een goed doordachte online marketingstrategie de volgende stap.

online marketing

Mix van creativiteit, marketing en techniek

De afgelopen jaren is er veel veranderd. Creativiteit, marketing en techniek komen online steeds meer samen. Het team van Webwonders in Eindhoven is hierop ingericht. Ontwikkelaars zitten naast de online business specialisten en onze online marketeers schakelen continu met webdevelopers. Het resultaat is een design dat aanspreekt, teksten die uitnodigen tot doorlezen en een opmaak die aanzet tot actie. En dat allemaal met een optimaal gebruikersgemak. Als dat je klanten én Google niet blij maakt…

 

Mobile first

Webwonders bouwt iedere website responsive oftewel mobile first. Dit betekent dat alle websites geschikt zijn voor PC en laptop, maar ook uitermate vriendelijk zijn voor smartphones en tablets. Op deze manier is er maar één versie van de site. Een aspect waar ook Google rekening mee houdt. Webwonders geeft je daarnaast praktisch advies over de opbouw van je website in relatie tot het mobiele gedrag van mensen. Gebruikersgemak en snelheid prijken hierbij hoog op de prioriteitenlijst.

 

Zelf beheren van je website

Al onze websites worden gebouwd in Umbraco, een internationaal erkend op Microsoft .NET gebaseerd open source content managementsysteem dat jou in staat stelt zelf aanpassingen te doen of nieuwe content, zoals blogs, te plaatsen. Dit zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Na een korte uitleg zijn jij en je collega’s in staat vliegensvlug content te plaatsen en te delen.

 

GO & GROW

Webwonders werkt volgens de GO & GROW methode. Deze methode is door ons in de praktijk ontwikkeld en heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als dé ideale houvast voor ieder webproject. Lees hier meer over onze werkwijze

Voor wie doen we dat?

Een goed gesprek over jouw website?

We zijn altijd benieuwd naar jouw plannen en doelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!