Skip to content

Maatwerk website

Creëer de perfecte online aanwezigheid met een website op maat 

Bij Webwonders begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom ontwikkelen wij maatwerkwebsites die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Onze websites worden op maat gemaakt met oog voor een prachtig design, een intuïtieve gebruikerservaring en geavanceerde functionaliteiten. Wij zorgen ervoor dat elk aspect van de website perfect past bij jouw visie. Bij Webwonders combineren we creativiteit met technische expertise om websites te creëren die niet alleen mooi, maar ook effectief en functioneel zijn. Of je nu een maatwerk website laat maken voor een klein bedrijf of een grote onderneming, wij hebben de expertise om jouw project tot een succes te maken.

Wat is een maatwerk website?

Een maatwerk website is een uniek digitaal platform dat volledig is ontworpen en ontwikkeld op basis van jouw specifieke wensen en zakelijke behoeften. In tegenstelling tot sjabloon-gebaseerde sites, wordt elk aspect van een maatwerk website vanaf de grond opgebouwd om volledig aan te sluiten bij jouw merk en doelstellingen. Hierdoor krijgt jouw bedrijf een website die niet alleen uniek is, maar ook perfect aansluit bij je bedrijfsprocessen en groeistrategieën.

People WW 1A
Online Impact Maken

Custom design bij maatwerk websites

Bij maatwerk websites speelt custom design een belangrijke rol. Met een custom design kun je de website volledig afstemmen op je merkidentiteit en de verwachtingen van je doelgroep. Hierdoor creëer je een unieke online ervaring die past bij jouw bedrijf.

Bij Webwonders streven we ernaar om een website te ontwerpen die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk. Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars richt zich op de gebruikerservaring (UX) en de gebruikersinterface (UI) om ervoor te zorgen dat de bezoekers een naadloze en plezierige ervaring hebben. Wij bieden digitaal maatwerk dat aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Voordelen van een maatwerk website

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een maatwerk website. Hier zijn de belangrijkste voordelen:

Maximale flexibiliteit: Een maatwerk website geeft jou volledige controle over het design, functionaliteiten en structuur zonder beperkingen van standaard sjablonen. Overweeg je een template of maatwerk website? Een maatwerk website biedt de beste oplossing.

Uniek en origineel design: Met een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij jouw huisstijl en merk, creëer je een professionele uitstraling die vertrouwen opwekt bij jouw bezoekers. Dit versterkt de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw merk, waardoor je opvalt in de massa.

Unieke functionaliteiten: Een maatwerk website biedt specifieke functionaliteiten die aansluiten bij de doelen van jouw bedrijf en de behoeften van je klanten, zoals een op maat gemaakte gebruikerservaring of een geavanceerd online bestelsysteem.

Geoptimaliseerde gebruikerservaring: De website wordt ontwikkeld met de focus op de ultieme gebruikerservaring. Hierdoor verbetert niet alleen de SEO, maar ook de tevredenheid van de klanten. Een snelle en gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven en leidt tot een verhoogde conversieratio. 

Verhoogde beveiliging: Door het implementeren van specifieke beveiligingsmaatregelen die zijn afgestemd op jouw behoeften, wordt de website beter beschermd tegen cyberdreigingen, zoals bij veel gratis CMS'en met thema's ;)

Waarom kiezen voor een maatwerk website van Webwonders?

 • Snel resultaat.. korte doorlooptijden
 • Klein beginnen, snel live en daarna uitbouwen
 • Persoonlijk, snel en altijd een expert aan de lijn

Meer over ons
010 Strijps

Ons proces
Stappenplan website ontwikkeling bij Webwonders

Bij Webwonders volgen we een gestructureerd stappenplan om jouw maatwerk website te realiseren:

 1. Strategie
  In de strategiefase beginnen we met een uitgebreide website workshop waarin we jouw bedrijfsdoelen en doelgroep in kaart brengen. We bepalen de structuur en functionaliteit van de website, definiëren de visuele stijl en branding, en stellen een gedetailleerd projectplan op. Deze fase legt de basis voor een succesvolle ontwikkeling.
 2. Ontwerp
  Tijdens de ontwerpfase werken we een visueel design uit dat aansluit bij jouw merkidentiteit. We ontwikkelen een eerste design concept en werken dit uit tot een definitief ontwerp. Daarnaast stellen we een contentoverzicht samen, zodat duidelijk is welke content nodig is voor de website.
 3. Uitvoering
  In de uitvoeringsfase bouwen we de website volgens het goedgekeurde ontwerp. We integreren de verzamelde content en koppelen externe systemen. We voeren regelmatig reviews uit om de voortgang te bewaken en optimaliseren de website voor zoekmachines (SEO).
 4. Livegang
  De livegangfase omvat het plaatsen van content, het geven van CMS-training aan jouw team, en het uitvoeren van een finale controle van de website. We lossen eventuele kleine technische problemen op om ervoor te zorgen dat de website soepel en probleemloos functioneert bij de lancering.
 5. Support
  Na de livegang bieden we doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website blijft presteren. We evalueren de prestaties en doelen van de website en stellen een support contract op voor voortdurende ondersteuning en onderhoud.

Waarom kiezen voor Webwonders?

Onze gepassioneerde teamleden bij Webwonders zetten zich volledig in om jouw doelen en wensen te verwezenlijken. Samen met jou gaan we aan de slag om een website te ontwikkelen die niet alleen voldoet aan, maar zelfs uitblinkt in wat je voor ogen had. Met onze voortdurende ondersteuning, regelmatige technische updates en de flexibiliteit om nieuwe functionaliteiten toe te voegen naarmate jouw bedrijf groeit, zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid altijd actueel is en meegroeit met je onderneming. We zijn een Umbraco platinum partner, HubSpot partner en hebben jarenlange ervaring in het creëren van op maat gemaakte websites en webdesign.

Veelgestelde vragen over maatwerk software

Je kiest voor een maatwerk website in de volgende situaties:

 • Unieke branding en design: Wil dat jouw website volledig aansluit bij de unieke identiteit en uitstraling van je merk.
 • Volledige controle over functionaliteiten: De website moet specifieke functies hebben die nauw aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen en klantbehoeften.

De kosten van een maatwerk website worden bepaald door:

Complexiteit van design en functionaliteiten: Hoe geavanceerder het ontwerp en de functionaliteiten, hoe hoger de kosten.

Onderhoud en support na lancering: Doorlopende ondersteuning en updates kunnen de totale kosten beïnvloeden.

Webwonders maakt gebruik van diverse technologieën om maatwerk websites te realiseren. Voor content management oplossingen gebruiken we Umbraco CMS, dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast gebruiken we HubSpot CMS om geïntegreerde marketing en website beheer mogelijk te maken, wat ideaal is voor bedrijven die hun marketingactiviteiten willen stroomlijnen. Voor het creëren van custom webshops maken we gebruik van Shopify, een platform dat ons in staat stelt om e-commerce oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Door deze technologieën te combineren, kunnen we maatwerk websites en webshops bouwen die zowel functioneel als gebruiksvriendelijk zijn.

Ons proces bestaat uit vijf fasen:

 1. Strategie: Inzicht krijgen in jouw bedrijf en doelen, en het plannen van de website.
 2. Ontwerp: Ontwikkelen van een visueel design en contentoverzicht.
 3. Uitvoering: Bouwen van de website en integreren van content en systemen.
 4. Livegang: Plaatsen van content, training, en finale controle.
 5. Support: Doorlopende ondersteuning en evaluatie van de prestaties.

Ja, maatwerk websites zijn ook geschikt voor kleine bedrijven. Ze bieden de flexibiliteit en schaalbaarheid om mee te groeien met jouw bedrijf, ongeacht de grootte. Dit betekent dat kleine bedrijven kunnen profiteren van een unieke en professionele online aanwezigheid die hen helpt om zich te onderscheiden en te groeien.

De tijdsduur voor het maken van een maatwerk website varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Over het algemeen duurt het proces enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de specifieke eisen en de benodigde functionaliteiten.

Onderhoud en optimalisatie van maatwerk websites worden geregeld via Umbraco Cloud, wat zorgt voor regelmatige updates en probleemloze prestaties. Dit garandeert dat jouw maatwerk website altijd up-to-date is en optimaal functioneert.

De wereld van maatwerk websites wordt beïnvloed door verschillende trends. AI-technologieën worden steeds meer gebruikt voor betere personalisatie en gepersonaliseerde gebruikerservaringen. Wij hebben een document opgesteld met alle trends van dit jaar. Neem contact met ons op om dit inspiratieboek te ontvangen.

Ja, onze maatwerk websites zijn altijd responsive. We ontwerpen vaak met een mobile-first benadering, afhankelijk van de doelgroep, om ervoor te zorgen dat de website op alle apparaten goed functioneert en er goed uitziet.