Online vindbaarheid verbeteren
met website optimalisatie,
advertenties, zoekwoorden
onderzoek en relevante content
Goeth Vastgoed

Main Goeth Vastgoed

Goeth Vastgoed is een vastgoedverhuurder en -beheerder, gevestigd in Eindhoven. De marketing activiteiten die wij uitvoeren zijn gericht op het verbeteren van de online vindbaarheid door middel van Google Ads, website optimalisatie, zoekwoorden onderzoek en het publiceren van relevante content voor beide doelgroepen, zowel huurders als verhuurders.

Goeth Vastgoed Shield
  • Google Ads
  • SEO
  • Doelgroep specifieke content

Meer bezoekers op je website

De uitdaging van Goeth Vastgoed lag in hoe ze ervoor kunnen zorgen dat er voldoende verkeer naar de website komt, met behulp van zowel SEO (zoekmachine optimalisatie) als SEA (zoekmachine adverteren). Doordat er veel geadverteerd wordt door de vastgoed branche is het belangrijk om te zorgen dat je goed zichtbaar bent en blijft online. Ze zochten een partner die geheel ontzorgt op het gebied van marketing, en waar nodig snel kan schakelen.

Goeth Devices

Betaalde advertenties en zoekmachine optimalisatie

Middels betaalde advertenties in Google Ads zorgen wij voor advertenties bij relevante zoektermen om meer traffic naar de website te genereren en bezoekers te converteren.

Daarnaast publiceren we regelmatig content, gebaseerd op zoekwoordenonderzoek, en maken we landing pagina’s om leads te verzamelen.

Case Image Goeth

Top of mind dankzij online zichtbaarheid

We hebben een goede organische ranking voor verschillende relevante zoekwoorden voor zowel de huurder als verhuurder bereikt in Google. Dit zorgt voor een stabiele aanvoer van verkeer naar de website van beide doelgroepen.

Afhankelijk van de marktomstandigheden kunnen we snel schakelen in het bereiken van huurders of pandeigenaren. 
In de maandelijkse rapportage worden de behaalde resultaten duidelijk in beeld gebracht.

Goeth Results

Wil jij ook meer website verkeer?


Maak kennis met jouw nieuwe marketingcollega van Webwonders.

Ja goed idee!