Skip to content

Goeth Vastgoed

Betere online vindbaarheid

Goeth Vastgoed Sleutel

Goeth Vastgoed is een vastgoedverhuurder en -beheerder, gevestigd in Eindhoven. De marketing activiteiten die wij uitvoeren zijn gericht op het verbeteren van de online vindbaarheid door middel van Google Ads, website optimalisatie, zoekwoorden onderzoek en het publiceren van relevante content voor beide doelgroepen, zowel huurders als verhuurders.

  • Google Ads
  • SEO
  • Doelgroep specifieke content
Goeth Vastgoed Screens

Meer bezoekers op je website

De uitdaging van Goeth Vastgoed lag in hoe ze ervoor kunnen zorgen dat er voldoende verkeer naar de website komt, met behulp van zowel SEO (zoekmachine optimalisatie) als SEA (zoekmachine adverteren). Doordat er veel geadverteerd wordt door de vastgoed branche is het belangrijk om te zorgen dat je goed zichtbaar bent en blijft online. Ze zochten een partner die geheel ontzorgt op het gebied van marketing, en waar nodig snel kan schakelen.

Case Image Goeth

Betaalde advertenties en zoekmachine optimalisatie

Middels betaalde advertenties in Google Ads zorgen wij voor advertenties bij relevante zoektermen om meer traffic naar de website te genereren en bezoekers te converteren.

Daarnaast publiceren we regelmatig content, gebaseerd op zoekwoordenonderzoek, en maken we landing pagina’s om leads te verzamelen.

Top of mind dankzij online zichtbaarheid
 

We hebben een goede organische ranking voor verschillende relevante zoekwoorden voor zowel de huurder als verhuurder bereikt in Google. Dit zorgt voor een stabiele aanvoer van verkeer naar de website van beide doelgroepen.

Afhankelijk van de marktomstandigheden kunnen we snel schakelen in het bereiken van huurders of pandeigenaren. 
In de maandelijkse rapportage worden de behaalde resultaten duidelijk in beeld gebracht.

Benieuwd hoe we 
jou aan meer leads 
kunnen helpen?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7