Eenvoudig updates voor fans plaatsen op een site met strak webdesign
Racing Team Nederland

Racing Team Nederland

We hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Racing Team Nederland, het enige Nederlandse team in het FIA World Endurance Championship (het wereldkampioenschap in langeafstandsraces) met de coureurs Frits van Eerd, Giedo van der Garde, Nyck de Vries en Job van Uitert.

Jrt Shield
  • Webwonders inhouse webdesign
  • Umbraco maatwerk website
  • Fanbase op de hoogte via één platform
  • Updates eenvoudig te delen via social media

Oude website updaten

 

De oude website van Racing Team Nederland was moeilijk te beheren, updates en nieuwe content plaatsen was een hels karwei. Zonde, aangezien het team veel leuke updates heeft om te delen met de fans. Daarnaast sloot de uitstraling van de website niet aan bij de uitstraling van het raceteam. 

Het team beschikt over super gave wedstrijdbeelden, zowel video's als afbeeldingen, tijd om hiermee aan de slag te gaan!

Devices Racing Team

Maatwerk website design en eenvoudig content beheer

In samenwerking met MRK2 zijn we aan de slag gegaan om een video te maken voor de homepage, zodat er direct sfeer geproefd kan worden wanneer fans de website bezoeken. Verder is het gehele design voor de website is door ons gemaakt. 

Doordat de website nu als basis dient voor de updates is het eenvoudig om nieuws te delen met fans. Het bericht wordt op de website geplaatst en kan met de social media accounts gedeeld worden. 

Rtn
Rtn Results

Benieuwd hoe we jouw website kunnen verbeteren?

Meld je dan nu aan voor een vrijlblijvend oriëntatiegesprek met een van onze specialisten.

Ja goed idee!