Skip to content

Maatwerk software

Ontdek de perfecte maatwerk software voor jouw bedrijf

Bij Webwonders hebben we al talloze efficiënte maatwerkoplossingen gerealiseerd, van gebruiksvriendelijke webapplicaties tot complexe bedrijfssoftware. Met ons team software ontwikkelaars, designers en online businessspecialisten bouwen wij webapplicaties, gebaseerd op .NET technologie. Speciaal voor bedrijven die nét even anders durven zijn dan anderen. Onze maatwerk software is volledig afgestemd op jouw unieke bedrijfsbehoeften, waardoor je bedrijfsprocessen optimaal functioneren en je een onderscheidende dienstverlening kunt bieden.

Maatwerk software voor jouw bedrijf

Maatwerk software is software die specifiek wordt ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. In plaats van gebruik te maken van standaardoplossingen, wordt software op maat gemaakt om de unieke vereisten en processen van je bedrijf te ondersteunen. Dit betekent dat de functionaliteiten, interface en workflows van de software volledig kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen.
Met maatwerk software heb je volledige controle over de functionaliteiten en mogelijkheden. Je kunt ervoor zorgen dat de software naadloos aansluit op de bestaande systemen en processen binnen jouw bedrijf. Dit zorgt voor een efficiëntere en effectievere werking van de software, waardoor je bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden.

People WW 1A

Voordelen van maatwerk software ten opzichte van standaard software

Maatwerk software biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf:

 • Aanpasbaarheid: Maatwerk software kan volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Je kunt functionaliteiten toevoegen of verwijderen, workflows aanpassen en interfaces ontwerpen die aansluiten bij de manier waarop jouw bedrijf werkt.
 • Efficiëntie: Doordat maatwerk software specifiek is ontwikkeld voor jouw bedrijf, kunnen processen geautomatiseerd worden en workflows geoptimaliseerd. Dit resulteert in een efficiëntere werking van jouw bedrijf en bespaart tijd en kosten.
 • Schaalbaarheid: Maatwerk software kan gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid naarmate jouw bedrijf groeit. Je kunt nieuwe functionaliteiten toevoegen en de software aanpassen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf.
 • Concurrentievoordeel: Met maatwerk software kun je unieke functionaliteiten ontwikkelen die je onderscheiden van jouw concurrenten. Dit stelt jouw bedrijf in staat om zich te onderscheiden en een concurrentievoordeel te behalen.

Kortom, maatwerk software biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om softwareoplossingen te creëren die perfect aansluiten bij jouw behoeften en processen, waardoor je efficiënter kunt werken en een concurrentievoordeel kunt behalen.

 

Maatwerk software bij Webwonders

Als Webwonders bieden we verschillende soorten maatwerk softwareoplossingen voor jouw bedrijf. We werken samen met jou om de specifieke behoeften en vereisten van jouw bedrijf te begrijpen, zodat we software kunnen ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw wensen.

Complexe websites

Bij Webwonders ontwikkelen we complexe websites die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Deze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We integreren geavanceerde functionaliteiten zoals gebruikersbeheer, e-commerce, content management systemen (CMS) en interactieve elementen om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Ons team van ervaren ontwikkelaars en ontwerpers zorgt ervoor dat jouw website niet alleen voldoet aan de huidige standaarden, maar ook voorbereid is op toekomstige uitbreidingen.

Koppelingen met externe systemen

Wij begrijpen dat bedrijven vaak gebruik maken van verschillende software- en datasystemen die met elkaar moeten communiceren. Webwonders specialiseert zich in het ontwikkelen van maatwerk softwarekoppelingen die zorgen voor een naadloze integratie tussen jouw bestaande systemen en nieuwe toepassingen. Of het nu gaat om ERP-systemen, CRM-software, betalingsgateways of andere bedrijfsapplicaties, wij zorgen ervoor dat gegevens automatisch worden uitgewisseld, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de kans op fouten wordt verminderd.

Ledenportalen/ klantportalen

Onze maatwerk leden- en klantportalen zijn ontworpen om jouw gebruikers een gepersonaliseerde en veilige toegang te bieden tot informatie en diensten. Deze portalen kunnen functies bevatten zoals profielbeheer, lidmaatschapsinformatie, betalingen, afsprakenbeheer en communicatieplatforms. Door een gebruiksvriendelijk en intuïtief ontwerp te combineren met robuuste beveiligingsmaatregelen, zorgen we ervoor dat jouw leden of klanten altijd een positieve ervaring hebben bij het gebruik van jouw portaal.

Maatwerk webshops

Voor bedrijven die online producten willen verkopen, biedt Webwonders maatwerk webshops die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Van productcatalogi en voorraadbeheer tot betalingsverwerking en verzending, wij ontwikkelen e-commerce oplossingen die jouw verkoopproces stroomlijnen en de gebruikerservaring verbeteren. Onze webshops zijn niet alleen functioneel en betrouwbaar, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en conversie, zodat je meer klanten kunt bereiken en jouw omzet kunt verhogen.

PIM-systemen (Product Information Management)

Een PIM-systeem helpt je om al jouw productinformatie centraal te beheren en te optimaliseren. Webwonders ontwikkelt PIM-oplossingen die je in staat stellen om productgegevens eenvoudig te verzamelen, beheren en distribueren over verschillende kanalen. Dit zorgt ervoor dat alle informatie consistent en up-to-date is, wat cruciaal is voor bedrijven met een groot aantal producten of die actief zijn in meerdere markten. Met een maatwerk PIM-systeem kun je efficiënter werken en de productiviteit verhogen.

Custom designs

Elke onderneming heeft een unieke identiteit en uitstraling nodig. Bij Webwonders bieden we op maat gemaakte designs die jouw merk tot leven brengen. Of het nu gaat om webdesign, applicatie-interfaces of grafische elementen, ons team van creatieve ontwerpers werkt nauw met jou samen om visueel aantrekkelijke en functionele ontwerpen te creëren die passen bij jouw merkidentiteit en doelen. Met custom designs onderscheiden we jouw bedrijf van de concurrentie en zorgen we voor een blijvende indruk bij jouw doelgroep.

Maatwerk Software 2

Maatwerk software laten ontwikkelen

Het ontwikkelen van maatwerk software begint met een grondige analyse van de bedrijfsprocessen en -doelstellingen. Dit omvat het in kaart brengen van de huidige workflows, het identificeren van knelpunten en het vaststellen van de specifieke eisen waaraan de software moet voldoen. Bij Webwonders werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de ontwikkelde software naadloos aansluit op hun behoeften en perfect integreert met hun bestaande systemen.

Waarom kiezen voor maatwerk software van Webwonders?

 • Geen spatjes of dikke afstudeerwerken... wel resultaten
 • Klein beginnen en daarna uitbouwen
 • Persoonlijk, snel en altijd een expert aan de lijn

Meer over ons
010 Strijps

Hoe kan maatwerk software jouw bedrijfsprocessen optimaliseren?

Hoe kan maatwerk software jouw bedrijfsprocessen optimaliseren?
Maatwerk software kan jouw bedrijfsprocessen op verschillende manieren optimaliseren:

 • Automatisering: Met maatwerk software kun je repetitieve taken automatiseren, waardoor je tijd en middelen bespaart. Dit stelt jou en jouw team in staat om je te concentreren op belangrijkere taken.
 • Efficiëntie: Maatwerk software kan workflows stroomlijnen en processen efficiënter maken. Dit vermindert fouten en verhoogt de productiviteit van jouw team.
 • Gegevensbeheer: Maatwerk software kan helpen bij het verzamelen, beheren en analyseren van gegevens. Dit stelt jou in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen en datagestuurde beslissingen te nemen.
 • Schaalbaarheid: Maatwerk software kan gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid naarmate jouw bedrijf groeit. Dit zorgt ervoor dat de software altijd voldoet aan jouw behoeften, zelfs wanneer jouw bedrijf verandert.

Om dat te realiseren inventariseren we ieder bedrijfsproces stap voor stap. We praten met jou, je collega's en klanten en analyseren iedere activiteit binnen een werkproces. Waar kan werk effectiever en met meer eenvoud gedaan worden? Software moet precies passen en daarvoor bouwen wij rondom jouw behoeften. Op die manier wordt er binnen je organisatie sneller en met meer plezier gewerkt. Het resultaat? Een onderscheidende dienstverlening waarmee je echt waarde toevoegt voor jouw klanten. Zakelijke groei? Check!

 

People WW 5A

Software op maat laten maken met een passende werkwijze

Bij Webwonders werken we nauw samen met jou om maatwerk software te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften. Ons proces omvat de volgende stappen:

 • Modulair bouwen: Alles wat we bouwen bestaat uit kleine blokjes. Dit betekent dat bij wijzigingen niet het hele systeem hoeft te worden aangepast. We kunnen micro-aanpassingen doorvoeren waarbij het grootste gedeelte van een proces hetzelfde blijft, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie.
 • Blokkendoos: We gebruiken een flexibele benadering waarbij we bestaande componenten hergebruiken en nieuwe modules toevoegen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Dit zorgt voor een snelle en kosteneffectieve ontwikkeling van maatwerkoplossingen.
 • Goed onderhoud, veilig, up-to-date: Door de tooling die we inzetten is onderhoud zeer makkelijk en efficiënt. Onze (web)applicaties zijn altijd veilig en up-to-date, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de continuïteit en beveiliging van jouw systemen.

 

Veelgestelde vragen over maatwerk software

Je zoekt een tool die niet standaard voorhanden is

Er is veel online software beschikbaar, voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan portals ten behoeve van online samenwerken, financiële pakketten, facturatietools en CRM applicaties; alles is verkrijgbaar. Alleen vind je soms net niet datgene waar je naar zoekt. Je mist cruciale functionaliteiten of een naadloze integratie met bestaande systemen. Wat doe je dan? Pas je jezelf aan de beschikbare techniek aan of kijk je verder dan de rest en kies je voor een applicatie die je interne organisatie en je dienstverlening naar een hoger niveau tilt? Kies je voor het laatste, dan zijn wij de uitgesproken partij voor jou. Wij (her) bouwen op een handige manier software, zodat deze toegespitst is op de wensen van jouw team en klanten.

Je hebt een applicatie die je wilt door ontwikkelen

Je organisatie, afdeling of team werkt met een stuk software dat prima volstaat. Alleen het is verouderd en om te innoveren - te voldoen aan hedendaagse wensen van medewerkers en klanten - is het toch wel eens tijd een vernieuwingsslag te maken. Je weet uit de praktijk wat je wilt. Enkele bestaande functionaliteiten zijn overbodig en o wat mis je sommige functies. Maar helaas, bij de huidige leverancier kun je niet meer terecht. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Binnen veel bedrijven leeft de perceptie dat maatwerk software per definitie duur en de doorlooptijd lang is. Maar dat dat niet altijd het geval is bewijzen wij in de praktijk. Daar waar mogelijk zetten wij standaard componenten in. We beginnen klein, vaak met prototypes. Daarmee testen we en op basis van ervaringen bouwen we verder. Uiteraard volgens een strakke planning en in heldere taal.

Op die manier bouwen we alleen dat wat echt nodig is. Toeters en bellen skippen we en we zijn hoogst allergisch voor onzin. We maken je onderdeel van het team, zodat communiceren snel en helder gaat. Hierdoor werken we uiteindelijk sneller én goedkoper aan maatwerk software met een bijzonder hoge standaard. Of het nu meer tijd, meer plezier of meer omzet betreft; met onze software-oplossingen behaal je winst. Altijd.

De tijd die nodig is om maatwerk software te ontwikkelen varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Een eenvoudig project kan enkele weken duren, terwijl complexere projecten meerdere maanden in beslag kunnen nemen. Bij Webwonders geloven we in zo snel mogelijk iets goeds neer te zetten en vanuit daar verder uit te bouwen.

Webwonders maakt gebruik van diverse moderne technologieën, waaronder .NET voor webapplicaties. We kiezen altijd de technologieën die het beste aansluiten bij de behoeften van jouw project, zodat we robuuste, schaalbare en efficiënte software kunnen leveren.

Ja, maatwerk software kan worden ontworpen om naadloos te integreren met jouw bestaande systemen en tools. Bij Webwonders hebben we uitgebreide ervaring met het maken van integraties en koppelingen, waardoor jouw bedrijfsprocessen efficiënter worden en gegevens gemakkelijk tussen verschillende systemen kunnen worden uitgewisseld.

Bij Webwonders beginnen we elk project met een grondige analyse van jouw bedrijfsprocessen. We praten met jou, je collega's en klanten om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige workflows en knelpunten. Op basis hiervan ontwikkelen we een softwareoplossing die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.