Maatwerk software

Maatwerk Software 2

Met ons team software ontwikkelaars, designers en online businessspecialisten bouwen wij webapplicaties, gebaseerd op .NET technologie. Speciaal voor bedrijven die nét even anders durven zijn dan anderen.

Wanneer kies je voor maatwerk software?

1. Je zoekt een tool die niet standaard voorhanden is

Er is veel online software beschikbaar, voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan portals ten behoeve van online samenwerken, financiële pakketten, facturatietools en CRM applicaties; alles is verkrijgbaar. Alleen vind je soms net niet datgene waar je naar zoekt. Je mist cruciale functionaliteiten of een naadloze integratie met bestaande systemen. Wat doe je dan? Pas je jezelf aan de beschikbare techniek aan of kijk je verder dan de rest en kies je voor een applicatie die je interne organisatie en je dienstverlening naar een hoger niveau tilt? Kies je voor het laatste, dan zijn wij de uitgesproken partij voor jou. Wij (her) bouwen op een handige manier software, zodat deze toegespitst is op de wensen van jouw team en klanten.

2. Je hebt een applicatie die je wilt door ontwikkelen

Je organisatie, afdeling of team werkt met een stuk software dat prima volstaat. Alleen het is verouderd en om te innoveren - te voldoen aan hedendaagse wensen van medewerkers en klanten - is het toch wel eens tijd een vernieuwingsslag te maken. Je weet uit de praktijk wat je wilt. Enkele bestaande functionaliteiten zijn overbodig en o wat mis je sommige functies. Maar helaas, bij de huidige leverancier kun je niet meer terecht. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

 

Wat maken we zoal?

  • Klanten portals
  • Intranet applicaties 
  • Koppelingen en webservices
  • Communities
  • E-commerce platformen
  • Webapps
  • Webapplicaties
  • Plannings tools

Wat is jouw uitdaging? 

Leg je het aan ons voor zodat we kunnen kijken of een maatwerk oplossing haalbaar is. 

STEL JE VRAAG

Maatwerk software duur?

Binnen MKB-Nederland leeft de perceptie dat maatwerk software per definitie duur en de doorlooptijd lang is. Maar dat dat niet altijd het geval is bewijzen wij in de praktijk. Daar waar mogelijk zetten wij standaard componenten in. We beginnen klein, vaak met prototypes. Daarmee testen we en op basis van ervaringen bouwen we verder. Uiteraard volgens een strakke planning en in heldere taal.

Op die manier bouwen we alleen dat wat echt nodig is. Toeters en bellen skippen we en we zijn hoogst allergisch voor onzin. We maken je onderdeel van het team, zodat communiceren snel en helder gaat. Hierdoor werken we uiteindelijk sneller én goedkoper aan maatwerk software met een bijzonder hoge standaard. Of het nu meer tijd, meer plezier of meer omzet betreft; met onze software-oplossingen behaal je winst. Altijd.

Optimaliseren werkprocessen

Als we iets bouwen, dan doen we het goed. Ieder stuk software dient niet alleen naadloos aan te sluiten bij jouw werkwijzen en -processen. Het dient ook je werkwijze meetbaar te optimaliseren. Om dat te realiseren inventariseren we ieder bedrijfsproces stap voor stap. We praten - met jou, collega’s en klanten - en analyseren iedere activiteit binnen een werkproces. Waar kan werk effectiever en met meer eenvoud gedaan worden?

Software moet precies passen en daarvoor bouwen wij rondom jouw behoeften. Op die manier wordt er binnen je organisatie sneller en met meer plezier gewerkt. Het resultaat? Een onderscheidende dienstverlening waarmee je echt waarde toevoegt voor jouw klanten. Zakelijke groei? Check!

 

Tijdelijk software team

We zien het steeds vaker: je wilt in eigen beheer een applicatie ontwikkelen maar mist - tijdelijk - de juiste mankracht. Doordat we een vast team in Eindhoven en een vast netwerk van softwareontwikkelaars hebben is Webwonders in staat om tijdelijk - op projectbasis - een passend team aan softwareontwikkelaars samen te stellen die voor jou aan de slag gaan. Dus stop die tijdrovende zoektocht naar talent en maak, waar nodig, gebruik van ons topteam.

Maatwerk Software