JRT Shield

Eenvoudig updates voor fans plaatsen op een site met strak webdesign

Racing Team Nederland

We hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Racing Team Nederland, het enige Nederlandse team in het FIA World Endurance Championship (het wereldkampioenschap in langeafstandsraces) met de coureurs Frits van Eerd, Giedo van der Garde, Nyck de Vries en Job van Uitert.

  • Webwonders inhouse webdesign
  • Umbraco maatwerk website
  • Fanbase op de hoogte via één platform
  • Updates eenvoudig te delen via social media

Oude website updaten

De oude website van Racing Team Nederland was moeilijk te beheren, updates en nieuwe content plaatsen was een hels karwei. Zonde, aangezien het team veel leuke updates heeft om te delen met de fans. Daarnaast sloot de uitstraling van de website niet aan bij de uitstraling van het raceteam. 

Het team beschikt over super gave wedstrijdbeelden, zowel video's als afbeeldingen, tijd om hiermee aan de slag te gaan!

Racing Team Nederland Devices
RTN

Maatwerk website design en eenvoudig content beheer

In samenwerking met MRK2 zijn we aan de slag gegaan om een video te maken voor de homepage, zodat er direct sfeer geproefd kan worden wanneer fans de website bezoeken. Verder is het gehele design voor de website is door ons gemaakt. 

Doordat de website nu als basis dient voor de updates is het eenvoudig om nieuws te delen met fans. Het bericht wordt op de website geplaatst en kan met de social media accounts gedeeld worden. 

Een super strakke fansite

Het resultaat mag er wezen. Naast dat er een stabiel, veilig en makkelijk te beheren platform is neergezet dat automatisch up-to-date is met de laatste beveiligingsupdates, is het voor de teammanager een eitje om de nieuwste updates te delen met de fans. Dankzij de ingebouwde smart preview optie is het direct zichtbaar hoe het eindresultaat op de website wordt. 

De homepage video zorgt voor kippenvel en zet de juiste sfeer neer. Daarnaast zijn geïnteresseerden in een oogopslag op de hoogte van het eerstvolgende event.  

Het design van de website sluit naadloos aan bij het design van de raceauto. Na livegang zijn er enorm veel enthousiaste reacties van fans binnengekomen, erg leuk!

Bekijk de website hier

RTN Results

Benieuwd wat een maatwerk website jouw bedrijf kan bieden?

Maak kennis met Webwonders.

Plan een kennismaking