Skip to content

Racing Team Nederland

Eenvoudig updates voor fans plaatsen op website met strak webdesign

Racing Team Nederland

Voor Racing Team Nederland, het enige Nederlandse team in het FIA World Endurance Championship, hebben we actief een nieuwe website ontworpen en gebouwd. Dit team, met coureurs Frits van Eerd, Giedo van der Garde, Nyck de Vries en Job van Uitert, schittert in langeafstandsraces op wereldniveau. Ons ontwerp benadrukt hun dynamiek en prestaties, waardoor fans en volgers een interactieve en up-to-date ervaring krijgen.

  • Webwonders inhouse webdesign
  • Umbraco maatwerk website
  • Fanbase op de hoogte via één platform
  • Updates eenvoudig te delen via social media
Devices Racing Team

Oude website updaten

De oude website van Racing Team Nederland was moeilijk te beheren, updates en nieuwe content plaatsen was een hels karwei. Zonde, aangezien het team veel leuke updates heeft om te delen met de fans. Daarnaast sloot de uitstraling van de website niet aan bij de uitstraling van het raceteam. 

Het team beschikt over super gave wedstrijdbeelden, zowel video's als afbeeldingen, tijd om hiermee aan de slag te gaan!

RTN Still

Maatwerk website design en eenvoudig content beheer

In samenwerking met MRK2 hebben we een sfeervolle video voor de homepage van Racing Team Nederland gecreëerd, waardoor fans direct bij hun bezoek een indruk krijgen van de teamdynamiek. Wij waren verantwoordelijk voor het gehele websiteontwerp.

De nieuwe website fungeert nu als het centrale platform voor updates, waardoor het delen van nieuws met fans veel eenvoudiger is geworden. Zodra een bericht op de website is geplaatst, kan het moeiteloos gedeeld worden via de social media accounts van het team.

Een super strakke fansite

Het eindresultaat is indrukwekkend: we hebben een stabiel, veilig en makkelijk te beheren platform opgezet dat altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingsupdates. Voor de teammanager van Racing Team Nederland is het nu kinderspel om de nieuwste updates met fans te delen. Met de ingebouwde smart preview optie ziet hij direct hoe het eindresultaat er op de website uitziet.

De video op de homepage zorgt voor kippenvel en creëert de perfecte sfeer. Bezoekers zijn meteen op de hoogte van het volgende event.

Het websiteontwerp sluit perfect aan bij het design van de raceauto. Na de livegang hebben we enorm veel enthousiaste reacties van fans ontvangen, wat ontzettend leuk is!

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7