Advocatenkantoor online
profileren als kennispartner
met makkelijk beheerbare website
Van Traa Advocaten

Van Traa Advocaten

Van Traa Advocaten is gespecialiseerd in internationale handel, transport & logistiek en verzekering & aansprakelijkheid, en zijn gevestigd in Rotterdam. Zij hadden de wens om zich via de online kanalen te profileren als kennispartner op deze kerngebieden. Daarnaast was er de behoefte aan een bedrijfs intranet waarop kennis, informatie over medewerkers, evenementen en mededelingen gedeeld konden worden.

Vantraa Shield
  • Umbraco maatwerk
  • Ondersteuning marketing en communicatie
  • Corporate site
  • Intranet
  • Werken bij website

Verouderde website vernieuwen naar kennisplatform

De uitdaging van Van Traa Advocaten was om de informatie van de oude website te structureren en organiseren, en om een logische indeling hierin aan te brengen. Bovendien was het belangrijk om alle kennis zo weer te geven dat deze ook geïndexeerd kan worden door zoekmachines. Met als doel: het kantoor profileren als kennispartner.

Behalve het profileren voor de buitenwereld, was er ook voor de interne organisatie een bedrijfsintranet en kennisbank nodig waarop alle medewerkers relevante informatie kunnen vinden. De laatste benodigde website was een ‘werken bij’ website voor het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Van Traa Advocaten Devices

Gebruiksvriendelijke websites en huisstijl ontwerp

We hebben de nieuwe corporate website gebouwd. Op basis van zoekwoordenonderzoek hebben we een complete herstructurering van content gemaakt en een structuur neergezet waardoor de website SEO technisch goed in elkaar zit. Daarnaast hebben we het Intraanet gemaakt als centraal informatiepunt voor de interne organisatie. Als laatste hebben we een losse ‘werken bij’ website gemaakt.

Alle drie de websites zijn gebouwd in Umbraco waardoor de content beheerders op een makkelijke manier de informatie op de websites bij kunnen houden.  

Op marketing en communicatie gebied ondersteunen we met verschillende zaken, zoals het ontwerpen en doorvoeren van de huisstijl in diverse uitingen. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwsbrief template, PowerPoint presentaties, e-mails, banners, advertenties en LinkedIn posts.

Case Image Vtraa

Zelf eenvoudig content beheren

De content managers van Van Traa Advocaten kunnen eenvoudig zelf de content beheren, en ervoor zorgen dat de website up-to-date blijft met de laatste kennis.

De herstructurering van de website middels content clusters heeft gezorgd voor een verbetering van de posities in de organische zoekresultaten.

Door het regelmatig delen van relevante content via de website is het aantal bezoekers sinds de update stijgend. 

Vantraa Results

Ben je benieuwd wat een maatwerk website jouw bedrijf kan bieden?


Maak kennis met Webwonders.

Ja goed idee!