Skip to content

CaterEvents

De smaak van succes in digitale marketing

Caterevents Header

CaterEvents, bekend om zijn exclusieve cateringdiensten voor zowel zakelijke evenementen als bruiloften, stond voor de uitdaging om zijn online zichtbaarheid, vindbaarheid en leadgeneratie te verbeteren. Op zowel eigen als klantlocaties biedt CaterEvents een unieke culinaire beleving. De vraag was helder: het optimaliseren van hun digitale aanwezigheid om een breder publiek te bereiken en te bedienen.

In een markt vol concurrentie stond CaterEvents voor de uitdaging om zich te onderscheiden en op een doeltreffende manier potentiële klanten te bereiken. Het geheim van succes lag in het verbeteren van de online zichtbaarheid en het efficiënt genereren van leads, zonder afbreuk te doen aan de kern van hun premium service.

  • Grondig onderzoek naar zoekwoorden en het opzetten en beheren van Google Ads en social media campagnes
  • Optimalisatie van de website om de gebruikerservaring te verbeteren en het unieke aanbod van CaterEvents helder te communiceren
  • Inzet van HubSpot CRM voor het effectief vastleggen van leads en het creëren van overzichtelijke dashboards om inzicht te krijgen in de resultaten van de campagnes
  • Ontwikkeling van thematische landingspagina's om specifieke marketingcampagnes te versterken
  • Periodieke strategische afstemming met marketing- en salesteams om de digitale marketinginspanningen te optimaliseren
Caterevents Inspiratieboek

Resultaten

De inspanningen hebben indrukwekkende resultaten opgeleverd:

  • Alle leads werden nauwkeurig opgeslagen in het CRM-systeem, met gedetailleerd inzicht in website-interacties op contactniveau.
  • Een significante toename van +81% in websitebezoekers en +158% in leads vergeleken met het voorgaande jaar.
  • Dankzij dashboards en rapportages heeft CaterEvents nu diepgaand inzicht in de effectiviteit van hun marketinginspanningen.
  • De samenwerking tussen de marketing- en salesteams is versterkt, waarbij Webwonders fungeert als zowel sparringpartner als motivator.
De groei in websitebezoekers en leads bewijst dat de juiste digitale strategie de sleutel is tot succes in de cateringwereld.
Caterevents Case

CaterEvents: De kracht van digitale strategie in luxe catering

CaterEvents heeft zich altijd onderscheiden door zijn vermogen om uitzonderlijke cateringervaringen te leveren. Echter, in een tijd waarin online aanwezigheid van essentieel belang is, realiseerde het bedrijf zich de urgentie om zijn digitale aanwezigheid te versterken. Het aanscherpen van de propositie, in samenwerking met Webwonders, was een cruciale stap in het realiseren van deze ambitie. Door het implementeren van een doordachte digitale marketingstrategie, niet alleen verbeterde CaterEvents zijn zichtbaarheid en vindbaarheid, maar zorgde het ook voor een duurzame groei in leadgeneratie.

Dit succesverhaal illustreert hoe de juiste mix van technologie, strategisch inzicht en teamwerk een bedrijf daadwerkelijk kan transformeren. Door de nauwe samenwerking met Webwonders heeft CaterEvents niet alleen zijn digitale aanwezigheid versterkt, maar heeft het ook een stevige basis gelegd voor verdere groei en succes. Deze case benadrukt niet alleen het belang van digitale marketing, maar laat ook zien hoe het een krachtig instrument kan zijn om bedrijfsdoelstellingen te behalen en zelfs te overtreffen in de dynamische en competitieve markt van vandaag. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe een doordachte digitale strategie en een partnerschap met een ervaren bureau als Webwonders echt het verschil kunnen maken voor een bedrijf als CaterEvents.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7