Skip to content

HubSpot CMS Hub

Een CMS geïntegreerd in een alles-in-één CRM-platform

Jouw website moet er uiteraard verdraaid mooi uitzien. Tekst en beeld moeten gelikt samenkomen en de boodschap moet hout snijden. Maar vooral moet je website helpen om je marketingdoelstellingen te realiseren. Met HubSpot CMS ontwikkelen wij veilige en vriendelijke websites die jouw ambities kracht bijzetten.

Hubspot CMS Hub (1)

Voordelen HubSpot CMS in een notendop

Met HubSpot krijg je toegang tot eenvoudig aan te passen website templates en een gebruikersvriendelijk CMS, waardoor je snel en efficiënt pagina's kunt maken en optimaliseren voor SEO. Daarnaast kun je met HubSpot snel rapportages draaien en A/B testen uitvoeren om de prestaties van je website te verbeteren.

De kracht van HubSpot ligt in de combinatie van een lead generatieplatform, CRM en website CMS, waardoor je dynamische content kunt laden en marketing automation kunt gebruiken voor e-mail marketing en meer. Bovendien biedt de HubSpot-API de mogelijkheid om naadloos te integreren met honderden andere tools.

En het beste van alles? HubSpot is een SaaS-oplossing, wat betekent dat je altijd toegang hebt tot de laatste versies zonder gedoe over hosting. Met HubSpot ben je altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

En daar stopt het niet. Wat dacht je van smart content waarmee je bepaalde modules en blokken op je website personaliseert op basis van zogenaamde viewer criteria? Daarnaast krijg je in HubSpot CMS automatisch aanbevelingen over verbeterpunten op het gebied van SEO. Je kunt snel A/B testen uitvoeren op je webpagina’s en de content op je pagina's personaliseren per bezoeker. En o ja, hadden we al gezegd dat de HubSpot CMS basismodule zeer scherp geprijsd is?

Vijf écht goede redenen om je website inHubSpot CMS te bouwen

Nog makkelijker online marketing ontplooien: Combineer content, CRM en marketing automation in één platform met de mogelijkheid om data uit te wisselen met externe tools. HubSpot biedt haar eigen CRM en sales- en marketingmodules aan, waardoor je leads kunt opvolgen en beheren.

Gebruiksvriendelijk CMS: HubSpot CMS is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee je eenvoudig wijzigingen op je website kunt aanbrengen, zoals het toevoegen van pagina's en blogs, zonder technische kennis.

Marketing HUB integratie: HubSpot's marketingsoftware bevat alle benodigde functies voor een effectieve inbound marketingstrategie, zoals e-mailmarketing, sociale media, landingspagina's, 

Custom made websites: Bij HubSpot CMS kun je kiezen uit bestaande thema's of templates, maar als je een op maat gemaakte website wilt die perfect aansluit bij jouw merk en doelstellingen, kan een gespecialiseerde HubSpot-webbouwer (zoals Webwonders) een custom design voor je ontwerpen.

SaaS oplossing: HubSpot is een Software as a Service (SaaS) oplossing, wat betekent dat je toegang hebt via het internet zonder je zorgen te maken over updates of hosting. Alles wordt achter de schermen onderhouden door HubSpot zelf, zonder gedoe met installaties of updates.

Partner Badge Color 1

Integratie HubSpot tools

HubSpot CMS is het eigen CMS van HubSpot en zorgt voor een  naadloze integratie met het CRM en de marketing-, sales- en  servicehub van HubSpot. Zelf je pagina's aanpassen doe je in een handomdraai. Webwonders ontwerpt en ontwikkelt websites in HubSpot CMS geheel op maat en in lijn met je huisstijl.

Wil je meer ontdekken over de inzichten die HubSpot biedt voor jouw bedrijf?

Maak vrijblijvend een afspraak met Thijs.

Afspraak met Thijs
WW Teamfoto CTA Thijs 1378

Alles wat je wil weten over HubSpot

HubSpot onderscheidt zich door zijn gratis CRM, waarmee je zonder kosten een solide basis voor je marketing, sales, en serviceactiviteiten legt. Het is je one-stop-shop voor marketing, sales, en service, allemaal verpakt in één gebruiksvriendelijk platform. Zeg maar dag tegen ingewikkeld gedoe en hallo tegen moeiteloze groei. Perfect voor elke Webwonder die z'n bedrijf slim en snel vooruit wil helpen!

HubSpot biedt een breed scala aan functies, waaronder marketing automation, CRM, e-mailmarketing, social media management, analytics en nog veel meer. Gebruikers kunnen profiteren van tools die hen helpen bij het aantrekken, converteren en binden van leads, evenals bij het analyseren en optimaliseren van hun marketingstrategieën.

 

HubSpot tilt je marketing naar een hoger niveau met een gratis CRM die alles verandert. Het is je one-stop-shop voor marketing, sales, en service, allemaal verpakt in één gebruiksvriendelijk platform. Zeg maar dag tegen ingewikkeld gedoe en hallo tegen moeiteloze groei. Perfect voor elke Webwonder die z'n bedrijf slim en snel vooruit wil helpen!

Met HubSpot aan je zijde, krijg je de tools en inzichten die je nodig hebt om je marketing- en salescampagnes naar een hoger niveau te tillen. Inzicht is het beginpunt van elke succesvolle strategie. Dankzij de slimme functies en automatisering van HubSpot, kun je moeiteloos leads genereren, klanten beter bedienen en uiteindelijk je omzet laten groeien.

Advertentietracking met HubSpot is een eitje! In tegenstelling tot de wirwar van analyses op platforms zoals Facebook en Google, houdt HubSpot je advertenties strak georganiseerd binnen je CRM. Dit betekent minder gedoe en meer inzicht in hoe je advertenties presteren, allemaal op één plek.

Beheers de kunst van advertenties met HubSpot’s advertentietool! Of je nu schittert op Google, Facebook, of LinkedIn, HubSpot synchroniseert je campagnes naadloos. Let wel op de fijne lettertjes, want sommige advertentietypes hebben te maken met API-beperkingen. Toch zorgt HubSpot ervoor dat je de controle houdt en je advertentiestrategieën moeiteloos kunt uitvoeren.

Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar binnen HubSpot, elk met unieke voordelen en functionaliteiten. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde marketingtools, krachtige sales automation, uitstekende klantenserviceoplossingen of een efficiënt content management systeem, HubSpot heeft het allemaal. Door het juiste abonnement te kiezen dat aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, kun je optimaal profiteren van de mogelijkheden die het platform biedt. Of je nu een startup bent die leads wil genereren of een gevestigd bedrijf dat de klantenservice wil verbeteren, er is altijd een passend HubSpot-abonnement voor jouw organisatie.

 

Om te beginnen met HubSpot, start je met een gratis proefperiode via hun site. Dit biedt je de kans om alle functies te ontdekken en te leren hoe je ze effectief inzet. Voor diepgaande ondersteuning en training staat HubSpot klaar om je te begeleiden. Voor persoonlijk advies of hulp bij je HubSpot reis, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Thijs voor deskundige begeleiding.

 

Een essentieel aspect van het gebruik van HubSpot CRM is het kunnen meten van de return on investment (ROI) van je investering. Door de juiste tools en analyses te gebruiken, kun je de effectiviteit van je marketing- en verkoopinspanningen volgen en meten. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel leads en klanten je hebt gegenereerd dankzij HubSpot en welke inkomsten hieruit voortvloeien. Door deze gegevens bij te houden en te analyseren, kun je de ROI van je investering in HubSpot nauwkeurig meten en optimaliseren voor maximale resultaten. Het is belangrijk om regelmatig te evalueren en aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit je investering in HubSpot CRM.

Ik wil aan de slag en nu?

We begrijpen dat je staat te popelen om je website in HubSpot te laten bouwen. Wil je aan de slag, dan ziet een traject er als volgt uit:

  • Je neemt contact op.
  • We organiseren een strategische sessie.
  • We bepalen wie je klanten zijn en wat het doel van een websitebezoek is.
  • Samen tekenen we de website structuur uit.
  • Je ontvangt de design voorstellen.
  • Het voorstel naar keuze wordt uitgewerkt.
  • Vervolgens wordt de site gebouwd en gevuld, waarbij wij ook tekst en beeld kunnen verzorgen.
  • Na het testen lanceren we deze (met veel of met weinig tam tam, zoals jij het wilt).
  • Optioneel creëren wij vervolgens met jou content voor leads en het optimaliseren van de vindbaarheid.

Neem jij de eerste stap? Dan loodsen wij je door de rest.