Skip to content

Lesli Vuurwerk

Maatwerk e-commerce
platform met meer dan
400 aangesloten webshops

Vuurwerkplanet Overview

Voor Lesli Vuurwerk, de grootste importeur van consumenten vuurwerk in Nederland, ontwikkelden wij een nieuw krachtig maatwerk e-commerce platform. Lesli Vuurwerk was pionier wat betreft de online verkoop van vuurwerk, en had behoefte aan een platform waarmee hun klanten gefaciliteerd konden worden in de online verkoop van vuurwerk.

  • Maatwerk online verkoop platform
  • Koppeling met Exact
  • Umbraco CMS multisite
  • Doordachte SEO strategie

Branche specifiek verkoop platform

Om de online verkoop van vuurwerk te faciliteren, was een branche specifiek platform nodig dat voldoet aan de wensen en behoeften op het gebied van sales, logistiek, voorraadbeheer en veiligheid.

Een standaard webshop was niet mogelijk in verband met de branche specifieke eisen, zoals de veiligheidseisen en de manier van bestellen, waarbij een reservering geplaatst wordt en deze alleen op de dagen dat vuurwerk verkocht mag worden afgehaald kan worden.

Case Image Lesli

Maatwerk e-commerce platform met meerdere aangesloten webshops

We ontwikkelden een systeem dat naadloos integreert met diverse webshops, POS-systemen en ERP-software. Ook creëerden we webshops voor Vuurwerkplanet.nl, Goedvuurwerk, Zena Vuurwerk, Redwire en Boerenbond Vuurwerk, inclusief shops voor individuele dealers.

Deze webshops sluiten aan op ons e-commerce platform, dat speciaal is afgestemd op de behoeften van deze branche. Dealers kunnen hierdoor hun online verkopen, voorraadbeheer, verkoopafhandeling, inkoop- en retourorders moeiteloos beheren.

Schaalbaar, veilig, stabiel platform

We hebben een e-commerce platform ontwikkeld dat nu meer dan 400 verkooppunten verbindt, waar dealers hun vuurwerkverkoop via hun eigen backoffice beheren. Webshops zoals Vuurwerkplanet, Boerenbond Vuurwerk, Zena Vuurwerk en Welkoop zijn aangesloten en hebben een sterke stijging in bezoeken en conversies ervaren, dankzij onze doordachte SEO strategie.

Het platform is continu doorontwikkeld, met jaarlijks nieuwe verbeteringen en functies. Dankzij de stabiele architectuur in Umbraco heeft het systeem onder grote belasting tijdens piekperiodes goed gepresteerd.

Benieuwd hoe we
jouw website
kunnen verbeteren?

Neem dan snel contact op voor een advies op maat

Ja goed idee!
0016 Whiteboard 7