Van Kaathoven
Website en e-commerce gericht op het verhogen van de conversie

2023 05 Vkaathoven Sittard Containers 5

Van Kaathoven benaderde Webwonders met het oog op toekomstige groei en digitalisering. Ze hadden een strategie nodig voor de migratie naar een nieuwere versie van het Umbraco content management systeem.

  • Nieuwe, maatwerk website in Umbraco CMS.
  • Umbraco Commerce webshop: alles-in-één en volledig aanpasbaar.
  • B2B-commerce met regio-specifieke prijzen.
  • Strategisch voortraject voor verhoogde conversie.
  • Migratie naar Umbraco Cloud: veilig, up-to-date, snel en met 24/7 monitoring.
  • Koppeling met KVK-register en andere systemen.
  • Fris en intuïtief redesign voor hogere conversie.
Van Kaathoven Screens

"De upgrade was essentieel om de digitale ambities te ondersteunen, online bereik te verbeteren en de webshop te optimaliseren."

Future-proof commerce website

Opgericht in 1960, is Van Kaathoven een toonaangevende partij in de Nederlandse afvalbeheerindustrie, met een sterke focus op duurzaamheid en recycling. Ze bieden zowel klassieke als innovatieve afvalbeheeroplossingen voor een divers klantenbestand.

Toen Van Kaathoven geconfronteerd werd met een verouderd en omslachtig Umbraco systeem, realiseerden ze zich dat ze een future-proof oplossing en een deskundige partner nodig hadden om hen voor te bereiden op de toekomst. Daarom wendden ze zich tot Webwonders.

Wij namen de uitdaging aan en bouwde een nieuwe website voor Van Kaathoven, met een volledig uitgeruste Umbraco Commerce-webshop. Dit betekende dat alles nu op één centrale plek kon worden beheerd en aangepast.

De site was tevens uitgerust met B2B-commerce en op maat gemaakte prijsstelling per regio. Een strategisch voortraject, dat onder meer een analyse van de buyer persona's omvatte, leidde tot beslissingen die gericht waren op het verhogen van de conversie.

Veiligheid en efficiëntie waren kernaspecten van de oplossing. Webwonders verzorgde een migratie naar de Umbraco Cloud, waardoor de site altijd up-to-date, snel en continu gemonitord werd. Bovendien was er een koppeling met andere systemen, zoals het KVK-register, voor betere integratie en prestaties.

Tot slot, onderging de website een complete redesign, resulterend in een conversie-verhogend, intuïtief en fris design. Met deze grondige digitale vernieuwing heeft Webwonders Van Kaathoven geholpen om hun online aanwezigheid toekomstbestendig te maken.

Van Kaathoven Webshop

Benieuwd hoe we jouw website kunnen verbeteren kunnen helpen?

Meld je dan nu aan voor een vrijlblijvend oriëntatiegesprek met een van onze specialisten.

Ja goed idee!