Stabiele, schaalbare en
makkelijk te beheren
maatwerk website
Sioux Technologies

Sioux Technologies Overview

Voor hightech expert Sioux Technologies bouwden we een nieuwe corporate- en "werken bij" website die geheel in lijn is met de nieuwe merkidentiteit. De website wordt steeds doorontwikkeld en bovendien door Umbraco Cloud automatisch voorzien van de laatste (beveiligings) updates. 

Sioux Shield
  • Stabiel & schaalbaar
  • Automatische updates
  • Makkelijk content beheer 
  • Multisite oplossing

Een website die aansluit bij de identiteit 

Na een grondige herpositionering van het merk Sioux was ook de oude website aan vervanging toe. Sioux zocht naar een veilige, stabiele en schaalbare website waarvan de inhoud makkelijk kan worden bijgehouden door het marketing team. Daarnaast was er behoefte aan een apart "werken bij" gedeelte om toekomstige werknemers een goede indruk van deze unieke werkgever te geven.

Sioux Screen

Maatwerk Umbraco Cloud website

We ontwikkelden een nieuwe maatwerk website die geheel in lijn is met de Sioux merkidentiteit. De website is gebouwd in Umbraco en wordt gehost op Umbraco Cloud. De pagina's op de website bevatten een grid editor waardoor de content managers maximale vrijheid hebben in de indeling van de pagina's.

De corporate website en de werken bij website worden in een omgeving beheerd. Twee aparte websites dus, in een overzichtelijke backoffice. Naast overzichtelijk beheer biedt dit als voordeel dat er maar een applicatie technisch up-to-date hoeft te worden gehouden.

Sioux Umbraco Grid Full

Website altijd up-to-date

De content managers van Sioux kunnen op basis van ingestelde gebruikersrechten ieder hun eigen deel van de website, bijvoorbeeld een nieuwsgedeelte of "werken bij" website beheren. 

De site is constant in ontwikkeling en updates kunnen door het gebruik van Umbraco Cloud moeiteloos worden getest en live gezet.   

Beveiligingsupdates en patches worden automatisch doorgevoerd en versie updates worden door ons met een druk op de knop geïnstalleerd en live gezet. Zo blijft de website zowel op technisch- als op content gebied altijd bij de tijd.

Sioux Results

Benieuwd hoe we jouw website kunnen verbeteren?

Meld je dan nu aan voor een vrijlblijvend oriëntatiegesprek met een van onze specialisten.

Ja goed idee!