Maatwerk e-commerce
platform met meer dan
400 aangesloten webshops
Lesli Vuurwerk

Vuurwerkplanet Overview
Lesli Shield
  • Maatwerk verkoop platform
  • .NET technologie
  • API
  • Exact koppeling
  • Umbraco CMS
  • Doordachte SEO strategie

Branche specifiek verkoop platform

Om de online verkoop van vuurwerk te faciliteren, was een branche specifiek platform nodig dat voldoet aan de wensen en behoeften op het gebied van sales, logistiek, voorraadbeheer en veiligheid.

Een standaard webshop was niet mogelijk in verband met de branche specifieke eisen, zoals de veiligheidseisen en de manier van bestellen, waarbij een reservering geplaatst wordt en deze alleen op de dagen dat vuurwerk verkocht mag worden afgehaald kan worden.

Sioux Website

Maatwerk e-commerce platform met meerdere aangesloten webshops

We hebben een systeem ontwikkeld dat communiceert met verschillende webshops, POS systemen en ERP software. Daarnaast ontwikkelden we de webshops voor Vuurwerkplanet.nl, Goedvuurwerk, Zena Vuurwerk, Redwire en Boerenbond Vuurwerk en alle individuele dealershops.

Alle webshops zijn aangesloten op het e-commerce platform wat perfect aansluit op de wensen en behoeften van deze specifieke branche. Hiermee kunnen dealers eenvoudig hun online verkopen, voorraadbeheer, afhandeling van verkopen, inkooporders en retourorders regelen.

background
Case Image Lesli

Schaalbaar, veilig, stabiel platform

Het resultaat is een e-commerce platform waarop meer dan 400 verkooppunten aangesloten zijn. Dealers kunnen via hun eigen backoffice de vuurwerk verkoop beheren.  

Aangesloten webshops zijn Vuurwerkplanet, Boerenbond Vuurwerk, Zena Vuurwerk en Welkoop. Dankzij een doordachte SEO strategie zijn zowel bezoeken als conversies sterk gestegen.

Het platform wordt steeds doorontwikkeld en er worden jaarlijkse verbeteringen en nieuwe features doorgevoerd.

Dankzij de stabiele architectuur presteert het systeem goed onder grote belasting tijdens de piekperiodes.

Lesli Results

Heb jij ook een maatwerk oplossing nodig?

Meld je dan nu aan voor een vrijlblijvend oriëntatiegesprek met een van onze specialisten.

Ja goed idee!