Maatwerk website design

Je website is het hart van je online activiteiten. Het is dé centrale plek waar bezoekers leads worden en klanten terugkomen voor meer. Een website is al lang geen online visitekaartje meer, het is dé hotspot om klanten te werven.

Maatwerk Webdesign

Wat is een goede website?

Een website dient bezoekers te informeren om te converteren. Geïnteresseerden willen op je site concrete antwoorden vinden op hun vragen, zonder toeters en bellen. Je website dient hen te informeren over oplossingen voor hun problemen. Met je website dien je vertrouwen te wekken en te prikkelen, zodat bezoekers zonder twijfel tot actie overgaan.

Je website wordt niet zomaar een geautomatiseerde salestijger. Klanten en prospects staan niet klakkeloos in rijen aan je online deur te bonken voor een aankoop. De concurrentie is moordend dus wil je in het online maaiveld boven de rest uitsteken dan is meer nodig: een doordachte strategie, een prikkelende boodschap, krachtige call to actions en… een beetje magie.

Leadgeneratie Website

Mix van creativiteit, marketing en techniek

De afgelopen jaren is er veel veranderd. Creativiteit, marketing en techniek komen online steeds meer samen. Het team van Webwonders in Eindhoven is hierop ingericht. Ontwikkelaars, marketeers, designers en strategen werken continu samen. Het resultaat is een design dat aanspreekt, teksten die uitnodigen tot doorlezen en een opmaak die aanzet tot actie. En dat allemaal met een optimaal gebruikersgemak. Als dat je klanten én Google niet blij maakt…

Hoe scoort jouw website?

Voer hier je gegevens in en ontvang direct een gratis rapportage met inzicht in de prestaties van je website en mogelijke verbeterpunten. 

 

Hoger scoren in Google

Je website is de uitgesproken plek om nieuwe relaties aan te gaan en uit te diepen, mits je site technisch op orde is. Wil je hoog scoren in de Google zoekresultaten, dan dient je website niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van je doelgroep, maar ook aan de spelregels van Google.

Denk aan de mobiele vriendelijkheid van je site, up-to-date beveiligingscertificaten, content die je hierop publiceert en het belang van het werken met een goed ingericht en beveiligd content management systeem (CMS). Met een dergelijk systeem voldoe je sneller aan de regels voor organische vindbaarheid en is je site technisch goed opgebouwd.

Online marketing

Met het technisch bouwen en klantgericht ontwerpen van je website is een belangrijke stap gezet. Je bent in de basis klaar voor het online speelveld. Om van internet echt jouw thuishonk te maken - met een fanbase waar je Ú tegen zegt - dan is een goed doordachte online marketingstrategie de volgende stap.

Online marketing diensten

Online Marketing (4)

Umbraco websites

Al onze websites worden gebouwd in Umbraco, een internationaal erkend op Microsoft .NET gebaseerd open source content managementsysteem dat jou in staat stelt zelf aanpassingen te doen en je complete website te beheren. Dit zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Na een korte uitleg zijn jij en je collega’s in staat vliegensvlug content te plaatsen en te delen.

umbraco websites

Bekijk website design cases

Gepersonaliseerde overheidswebsite

Makkelijk te beheren, gepersonaliseerde en veilige overheidswebsite volgens de WCAG 2 richtlijn.

Bekijk case

Corporate en werken bij website

Stabiele, schaalbare en makkelijk te beheren maatwerk corportae en werken bij website voor Sioux Technologies.

Bekijk case

Intranet, website en werken bij site

Advocatenkantoor Van Traa Advocaten online profileren als kennispartner met makkelijk beheerbare website en intranet.

Bekijk case

Een goed gesprek over jouw website?

We zijn altijd benieuwd naar jouw plannen en doelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op